Unde mergem? Concerte din weekend

14 Iul 2017 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din weekend

Vineri, 14 iulie

La BackYard Garden & Pub (Str. Popa Nan Nr.5),  de ziua Franţei, Călin Costache susţine un concert de chansonete, începând cu ora 20.00. După mai bine de un an de absență de pe scenele Capitalei, Călin reia tradiția serilor francofilo-francofone sub titlul SOIREE POUR LES CONNAISEURS. Clasicele piese din repertoriul cunoscuților interpreți de gen, Gilbert BECAUD, Charles AZNAVOUR, Yves MONTAND, Jaques BREL, Guy BEARD, Joe DASSIN si alții, reinterpretate in stilul caracteristic și deja cunoscut publicului din Romania, ne vor purta pașii de pe malurile Dâmboviței pe malurile Senei, aducându-ne în suflete parfumul si poezia boemei Pariziene. Suport artiști.: 20 de lei, rezervări la 0734.47.47.47.

La Expirat Halele Carol, le funk et le boogie de ziua „Franţii, cu cine altcineva decât Cosmin, de la Funky Citizens. De la 9 seara, până dimineața devreme. Pe terasă. Intrarea e liberă, iar barul din Sala Compresoarelor este și el deschis.

De la ora 21.00, We Singing Colors cântă la Food Hood (Str. Şelari 4). We Singing Colors e o formație indie pop - folk din București, ce a început ca un duo acustic în 2011 și a atras atenția publicului prin cântările live în locuri neașteptate, cum ar fi în taxi, în pădure sau în Turnul Sfatului din Sibiu. Trupa, formată din Andrei Hațegan (voce principală, chitară acustică) și Roxana Niculae (voce principală, clapă), a cântat anul ăsta în luna iunie în Japonia, vor cânta în iulie în Tunisia, iar în august vor cânta în UK acolo unde vor participa la festivalul Wilderness, ce va avea loc în Cornbury Park, Oxfordshire în perioada 3-6 august. La Food Hood,  Andrei Haţegan și Roxana-Mariana Andrei Petru Niculae de la We Singing Colors vor face puțin și pe DJ-ii, înainte și după concert, așa că, dacă ne adunăm pe la un 21:00, e perfect, ca să intrăm în atmosferă. La 22:00 se cântă, iar după rămânem pe dans și discuție tot cu cei doi la butoanele de party. Acces la eveniment: 15 lei.

La Teatrul de Artă, de la ora 20:30 are loc primul concert oficial al trupei OSA, alcătuită din Andrei V Ciopec- solist şi versuri, Elena Albu- vioară şi Cosovanul Paul Ovidiu- chitară. Rezervari la trupaosa@yahoo.com (nr limitat de locuri - 75). Suport artist: 25 de lei.

La Hard Rock Cafe, seria de concerte Unplugged Friday by Aperol continuă cu Ekaterina & 24 Music Band, de la ora 22.00. Nu vor lipsi piese foarte îndrăgite precum: “I See Fire”, „Sing”, „Shape Of You”, „Raggamuffin” ori „Price Tag”. Iata trupa Ekaterina - voce, Paul Luculescu - percuţie, Vlad Vedeş - chitara acustică. Intrarea liberă.

Sâmbătă, 15 iulie

Concert acustic Partizan (foto) în Herăstrău, la Roaba de Cultură, de la ora 20.00. Proiectul acustic Partizan este povestea unor prieteni îndrăgostiți de frumos – Artan & Suedezu’, pe care muzica i-a unit cel mai mult. Există între ei o afinitate, o înţelegere artistică reciprocă, destul de rar intâlnite. Intrare liberă.

În club Hybrid (Str. Ion Câmpineanu 16), de la ora 22.00, avem concert stoner/ heavy rock/ metal cu grupul Hidden In The Basement, din Larisa, Grecia. Cu două albume la activ, ''Ego'' (2013) şi ''Behind The Shadow''(2016), Hidden In The Basement a cântat pe aceeaşi scenă cu Sepultura, Clutch, Orange Goblin, Karma to Burn, Rotting Christ sau Septic Flesh. Intrarea este 15 lei.

Dacă îţi place rockul cu influenţe brit-pop şi hiturile lansate de Amy Winehouse, Black Eyed Peas, Duffy, Deja Vu sau James Brown, nu pierde întâlnirea cu Life On Mars, la Hard Rock Cafe, ora 22.00. Trupa a luat fiinţă în 2010 şi s-a impus pe segmentul cover band-urilor graţie showului energic, plin de culoare şi playlistului foarte divers. În prezent, Life on Mars cuprinde cinci muzicieni talentaţi şi animaţi de plăcerea de a fi pe scenă: Loredana Cavasdan - voce, Georgiana Moraru – voce, Catalin Gurita – chitară, Nicu Avram – bass şi Andrei Precup – tobe.  Concertul are loc pe terasă şi intrarea este liberă.

Duminică, 16 iulie

De la ora 19.30, Green Hours prezintă: Alfonsina y el mar cu Maria Răducanu-voce & Sorin Terinte-pian. Intrare: 50 de lei, rezervări: # ideal din timp - pe concerte@greenhours.ro (cf. în max. 48 ore), # doar la urgenţă - 0788 452 485 (L-V: 11-18)

La ceainaria ARTea, de la ora 19:30, suntem invitaţi în lumea boemei pariziene și bucureștene de altădată, cu Diana Tudor (voce) si Alexandru Burca (pian), pe ritmuri de chansonete, tango, french swing- jazz. Rezervari: 0773 303 113 (intre 14-22). Suport artistic: 25 de lei.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră