Unde mergem? Concerte din weekend

16 Iun 2017 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din weekend

Vineri, 16 iunie

Grimus susține un concert acustic la Grădina cu filme, începând cu ora 20:30. Biletele sunt 35,64 lei. Grupul activează din 2005, definitivându-și “poziția pe scena rockului alternativ românesc printr-un stil aparte și o abordare foarte matură”. Cu trei albume discografice la activ (Panikon - 2008, Egretta – 2011, Emergence - 2014) și o activitate concertistică intensă, Grimus a împărțit scena cu Red Hot Chili Peppers, Moby, Motorhead, Kasabian, Prodigy, Eros Ramazzotti, Garbage, Placebo, Roxette și Hurts. Grimus înseamnă Bogdan Mezofi (voce), Valentin Rauca (chitară), Cristian Csapo (chitară), Lehel Kiss (clape), Titus Vădan (bas) și Turi Gabor-Peter (tobe).

Balkan Station îi readuce în România pe sârbii de la Naked, care se opresc și la București, la Food Hood, în centrul vechi, de la ora 21.00. ,,Nu există nimic care să limiteze trupa Naked la un anumit stil muzical sau la un concept anume. Această trupă locuiește în sferele jazzului, popului, folkului și în orice există între acestea, dând dovadă de un simț muzical deosebit, în orice registru s-ar afla. Naked este o unitate magnetică, un colectiv al cărei sintaxă muzicală nu sugerează doar simpla prezență pe scenă a patru muzicieni, ci toată trupa în sine, ca un tot muzical complex. Hipnotizante și vibrante, precum un motor în mișcare, albumele Naked vorbesc despre o combinație unică de concepte creative și influențe muzicale, ce diferă în funcție de background-ul personal al fiecăruia din trupă… Probabil cheia succesului lor ca trupă înseamnă, mai exact, un mix de armonice, combinate cu groove-uri catchy neașteptate, care te iau total printr-o surprindere plăcută” (www.allaboutjazz.com). Intrarea la concert 20 de lei. Online, bilete sunt disponibile pe www.iabilet.ro/site/event/29385/,  și în ziua evenimentului la Food Hood.

Parov Stelar susține un concert la Arenele Romane, alături de întreaga sa trupă, pentru a promova noul său material discografic, intitulat sugestiv  "The Burning Spider". Alături de Parov Stelar și Wax Tailor, pe scenă vor urca talentații băieți din trupa Golan, care pregătesc un show live dedicat albumului de debut "Intro", iar seara e completată în deschidere de Oktopus. Biletele sunt 109 lei. Info: Accesul este strict interzis persoanelor sub 18 ani. Porțile se deschid la ora 19.00.

De la ora 20.30, pe pajiștea Roaba de Cultură din parcul Herăstrău, weekend-ul începe cu A-C Leonte. Grup de muzică electronica live din București, A-C Leonte sunt inspirați de vasta lor experiență și de rădăcinile lor ca muzicieni de jazz, funk și soul.  A-C Leonte și Tavi Scurtu explorează lumea muzicii electronice și ne vor încânta cu muzica lor.

Hybrid Club ne invită, incepand cu ora 21.00, concertul "Tribute To Satriani" cu trupa Adi Manolovici Syndikate care, alaturi de cativa elevi ai Academiei de Rock, vă va prezenta un repertoriu muzical exclusiv marca Joe Satriani. In formula actuala, la tobe este Alexandru Alex Neagu, iar la bass profesorul Cătălin Răsvan (ex. Timpuri Noi, Paula Seling Band, Laurențiu Cazan Band, Mike Godoroja & The Blue Spirits, etc.). Suport artişti- 30 de lei, rezervări la tel. 0722 12 13 15.

Baraka (Aleea Skatepark Herăstrău) împlinește 18 ani cu muzică aleasă pe sprânceană de la grei ai Bucureștiului pentru o sărbătoare mare, cu vag iz nouăzecist și puternic iz de vară”. Programul va fi susţinut de (NotSoCommonDj), Deejay Bully (Bully), Alt Om- vineri, Zicu, Ufe, Kosta - AWD House / Duro Disco, Akos-sâmbătă. Intrare liberă.

Ne vedem vineri şi sâmbătă pe str. Nicolae Tonitza nr. 13, începând cu ora 21:00, să-i spunem bun-venit newcomerului Encore - un nou club-concept unde „rock'n fuckin roll” e singura regulă. Oaspeţii au până la ora 24.00 un shot din partea casei.

Sâmbătă 17 iunie

Kings of Leon cântă pentru prima dată în România, la Arena Națională, cu artista americană LP (Laura Pergolizzi) și Golan în deschidere. Showul Kings of Leon va dura aproape două ore şi va cuprinde piese de pe noul album dar și hiturile care i-au făcut celebri. Biletele au preţuri cuprinse între 95 şi 230 de lei (VIP - 500 lei).

De la ora 21.00, grupul Spam se întoarce la Clubul Țăranului cu melodii vesele și armonioase, în primul lor concert din această vară. Pregătește-te de piese cu mesaje serioase, tratând probleme sociale și sentimentale, și pentru glumițele din pauzele dintre ele. Primul album intitulat „Drumul” a fost nominalizat la Premiile Muzicale Radio România Actualități şi a obţinut premiile „Albumul Anului 2015” şi Piesa Anului 2015 la Premiile ForeverFolk. Bilet: 25 lei

Camerata Regală și Corul Filarmonicii "George Enescu" susţin un concert la Ateneul Român, începând cu ora 19:00. În program- W.A. Mozart - Simfonia nr 41 Kv 551, L. van Beethoven - Simfonia nr 9. Biletele sunt- Loji Categoria 1 - 120 lei, Parter Categoria 1 - 99 lei, Loji Categoria 2 - 90 lei, Parter Categoria 2 - 80 lei. Irina Iordăchescu (soprană), Antonela Bârnat (mezzo-soprană), Mihai Urzicana (tenor) și Valentin Vasiliu (bas-bariton) vor fi acompaniaţi de membrii Corului Filarmonicii "George Enescu" dirijați de Iosif Ion Prunner.

Se inaugurează noua cafenea MNAC cu o ediție specială a seriei de petreceri Dansul și Avansul. Începând cu ora 16:00, BICA dă startul cu o selecție de vară, de la disco, funk și până la deep house. Roman întâmpină căderea serii cu un set live, din producții proprii. Intrarea este liberă, însă capacitatea spațiului este limitată. Muzeul poate fi vizitat în timpul programului, până la ora 20:00. Regulile de acces în incinta Palatului Parlamentului s-au schimbat. Intrarea cu automobilul la MNAC acum se face pe poarta A1 (intrarea de la Senat), iar ieșirea se face pe fosta intrare la muzeu. Accesul pietonal rămâne neschimbat.

La Younivers Summer Club-  Zona Grădina cu Măslini, (Casa Presei 1) Nick Warren prezintă The Soundgarden –Bucharest”, un concept de petreceri ce a debutat in Ibiza, in 2015.  Este un party care incepe putin inainte ca soarele sa apuna si se continua pana tarziu in noapte. #TheSoundgarden transmite emotie pura, prin diversitatea genurilor de muzica pe care le propune, iar cap de afis este nimeni altul decât Nick Warren, veteranul muzicii electronice. Lui I se alatura Jody Wisternoff alaturi de care a format Way Out West, ceea ce nu poate sa insemne decat ca cei doi se vor intrece la pupitru, spre deliciul publicului. Line-up-ul va fi completat de Moonlight Breakfast. Line up: Nick Warren, Jody Wisternoff, Alex & Mircea Babescu, Kosta b2b Fouchat, Andy Newland b2b Oscar. Biletele sunt 40 lei până în ora 24:00 şi 50 lei după. Facilitati: Food Area, Parcare pazita, Shot Bar, Piscina. Info & Rezervari: 0726.210.028 / 0723.741.783. Aceasta este o petrecere cu caracter privat. Prin urmare ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Persoanelor sub 18 ani le este interzis accesul.

LoudNoiz 4 Year Anniversary are loc  la Fashion House Outlet centre Militari (strada Comertului 7-13) de la ora 22.00. Line-up: My Nu Leng & Dread MC, Bong, Dropdread, The FLO, Deelow, Drew, Eye Ark. Intrarea -40 de lei.

Duminică, 18 iunie

La prima ediție a "Lemonade Festival" de la Food Hood (Strada Selari 4) cântă trupa Gramofone, alcătuită din Paul Drăgușin (clape și voce), Adrian Radu (chitară), Mardar Andrei (voce) și Nicoară Traian-Cristian (tobe). Accesul este liber.

La primul său eveniment, newsletter-ul Zece la Rece dă o petrecere după blocuri, în curtea Palatului Universul (Ion Brezoianu nr. 23-25). O zi întreagă de funk, disco și soul cu That Couch Funk Collective. Intrarea liberă.

Garden Party la Palatul Primaverii (Blv. Primaverii nr.50), în fosta reşedinţă a familiei Ceauşescu. Intitulată "Opulence I has it", petrecerea începe la ora 17:00 şi este “cel mai indraznet garden party din oras”. Biletele se găsesc online: la https://www.kompostor.ro/evenimente/6890-opulence-i-has-it după cum urmează: Normal circle : permite accesul in gradina Palatului Primaverii in zona cea mai mare si de unde ii poti vedea pe artisti direct din zona de relaxare. Mese de cocktail disponiblie si baruri sufieciente pentru a beneficia de un eveniment reusit. Pret: 40 Lei online sau 50 Lei la intrare. Diamond circle: permite accesul in zona special conceputa sub forma de lounge, decor de poveste cu acces separat, finger foods, welcome drink si distractie alaturi de cei mai cool participanti din oras. Pret 90 Lei online sau 125 Lei la intrare. Ultra VIP zone: permite accesul in zona care are vizibilitatea cea mai buna, Sushi bar - live cooking, open drinks and shots si tur privat prin Palatul Primaverii. 50 de locuri disponibile. Preţ disponibil doar online 195 Lei.

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră