Unde mergem? Concerte din weekend

19 Mai 2017 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din weekend

Vineri 19 mai

Louis King “The King of the Rockabilly Blues” din Australia cântă la Fabrica Terasa, de la ora 19:00. Louis a reusit sa intre in topurile australiene inca de la lansarea primului sau album in 1996, castigand tot in acelasi an, premiul pentru cel mai bun artist in cadrul festivalului Australian Blues Music Awards. Artistul a avut onoarea sa cante de-a lungul carieiei sale cu artisti precum BB King, Buddy Guy, Jimmy Vaughan (fratele chitaristului Stevie Ray Vaughan) sau Screaming J. Hawkings. Stilul sau original de a compune piese ce combina Rockabilly, Rock’n’Roll si Blues, a fost remarcat de publicatii precum “Rolling Stone Magazine” sau “biblia” Blues-ului American, “Blues Review”. Intrarea este liberă.

În club Control grupul FiRMA lansează noul album: „Descântece - Vol. II” ce se adaugă discografiei de până acum: 2003 - ”La Orbire”, 2007 - ”Exit”, 2014 - ”Descântece – Vol.1”. Acces public ora 21.00, concertul începe în jur de 22.00, intrarea 25 de lei.

Quantic vă invită, începând cu ora 20.00, la "Tribute To Joe Satriani". Trupa Adi Manolovici Syndikate, alături de câțiva elevi ai Academiei de Rock, vor prezenta un repertoriu muzical exclusiv marca Joe Satriani. Intrarea 25 de lei.

La Arenele Romane, de la ora 20.00, are loc concertul Blending Spirits, cu un afiş extrem de divers: Delia, Vița de Vie, Coma, Zdob și Zdub &Taraf de Haïdouks, Carla’s Dreams și Macanache.

Burgerfest 2017 se desfășoară între 19 și 21 mai la Verde Stop, pe strada Barbu Văcărescu 162 – 164. Concertele au loc după următorul program: Vineri – Grimus (20:45-21:45); Sâmbătă – ROA (19:45-20:30) și Vița de Vie (21-21:45); Duminică – ZOB (19:45-20:30) și Robin and the Backstabbers (21-21:45). Accesul se face pe bază de bilet, prețurile fiind de 17 lei pentru tichetele de o zi sau 45 de lei pentru abonamentele pentru toate cele trei zile de festival. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua magazinelor partenere.

Sâmbătă, 20 mai

După 15 ani de la primul concert în România, Dream Theater se întoarce la Arenele Romane. Una dintre cele mai valoroase formaţii rock din toate timpurile aniversează 25 de ani de la “Images and Words” cântând toate piesele acestui album, începând cu ora 21.00. Accesul publicului la ora 19.00.

Compozitorul si chitaristul de jazz-fusion – Al Di Meola- concertează la Sala Palatului, de la  ora 20.00. Faimosul artist american (de origine italiana) va interpreta compozitii noi si, mai cu seama, piese celebre marca Piazzolla & Lennon-McCartney.

La Ursuleţ Herăstrău, de la ora 19.30, omul bun Dan Manciulea îşi lansează noul album "Aproape imperfect”. CD-ul conţine 12 cântece compuse de Dan, şase pe versuri proprii şi celelalte şase ale unor poeți români mai puțin cunoscuți. Invitaţi Teodor Manciulea şi Ana Maria Dumitru.

La Have a cigar (Strada Dianei 11), intre orele 11:30 şi 18:30, avem Vinyl Boutique 10, a zecea editie a targului de muzica pe disc de vinyl unde se vor gasi minim 10.000 de titluri. Nu ratati oportunitatea de a cumpara muzica buna pe discuri de vinyl la preturi pentru toate buzunarele. ToniMusic prezintă un program de muzica buna ascultata la pick-up & disc de vinyl. Pasionatii ce doresc sa faca schimburi, sau sa discute despre hobby-ul pentru discul de vinyl, sunt si ei asteptati. Daca aveti discuri de vanzare, sau doriti sa schimbati muzica pe vinyl, sunati la numarul de telefon 0769. 601.111.

După o lansare cu sala plină în martie, Omu Gnom & DJ Undoo - Hrană va răsuna din nou în club fabrica, de la ora 21.00. "Cel mai matur album de până acum" cum îl recomandă Omu Gnom, Hrană are un mesaj care devine din ce în ce mai puternic după fiecare concert. Invitați: Smokey & KREM / Prima Linie. Warm Up & After – Ionathian. Intrarea 20 lei.

Picnic with Vinyl, Rum Tapas & Wine va avea loc în Parcul Herăstrău (Roaba de Cultură) în perioada 20-21 mai.Cea de-a treia ediție a acestui eveniment va fi constituită din două zile de muzică cu artiști locali și internaționali, târg de vinyl-uri, ateliere creative, badminton și volei, mic dejun și tapas delicioase, limonade și vin, jocuri pentru copii. Picnic with Vinyl, Rum, Tapas & Wine are cel mai generos line-up de până acum: GUTS (FR), Renegades of Jazz (DE), Mr. Jaz (FR), Marius Mihalache & Band (RO), Gramofone (RO), UFe (RO), Rammon (RO), Sauce (RO), Bully (RO). Intrarea este liberă.

Duminică, 21 mai

În club fabrica, de la ora 19:00 are loc concertul grupului Nargaroth iar pe scenă vor mai urca Absu și Hate. Nargaroth este o trupă de referință pentru scena black metal din Germania, cu peste 20 ani de activitate în zona underground. Discografia lor cuprinde 16 materiale de studio, cele mai importante fiind: Black Metal Ist Krieg (2001), Celiebte Des Regens (2003), Semper Fidelis (2007) și Spectral Visions Of Mental Warfare (2011). Intrarea 70 de lei.

Spectacolul Vivaldianno - City of Mirrors începe la ora 20.00, la Sala Palatului. Interpretând operele clasice presărate cu instrumentație art-rock, orchestra Vivaldianno este înconjurată pe scena de proiecții grandioase ce dezvăluie, pas cu pas, firul narativ al vieții ambițioase a compozitorului italian. Alături de jocurile complexe de lumini și umbre, scena va oferi publicului bucureștean o experiență muzicală tridimensională inegalabilă. Biletele au preţuri cuprinse între 115 şi 250 de lei (VIP - 280 lei).

 

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră