Unde mergem? Concerte din weekend

03 Mar 2017 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din weekend

Vineri 3 martie

Olly & Foxy Lady Band, adică Olivia Păun- voce, chitară, Roxana Stroe-chitară, Cătălin Blându’ Răsvan- bass şi Nicu Geroiu- tobe vă invită la un concert de blues şi rock  and roll în clubul La Scena, din Calea Călăraşilor 55, ora 21.00.

Petra Acker va concerta la Teatrul de Artă de la ora 21:30, eveniment de marchează începutul proiectului său muzical în formula solo acustic, “Music for your soul”. Acest proiect este începutul unei noi etape a carierei sale și s-a născut din dorința de explorare a sinelui cu ajutorul muzicii-muzica fiind modul prin care a ales să își exprime gânduri, trăiri, experiențe. Publicul va fi îmbarcat într-o călătorie muzicală ce surprinde prin simplitatea și în același timp profunzimea compozițiilor proprii, precum și prin câteva piese legendare din repertoriul internațional.

False Reality din Braşov îşi lansează noul album, „End of Eternity”  în clubul fabrica. Cântând un melodic death metal cu diverse influențe din sfera doom, black, progressive, precum și alte sonorități, trupa promite o călătorie muzicală prin cei 14 ani de activitate. Alături de False Reality vor concerta în calitate de invitați trei trupe bucureștene care deja au început să își facă un nume în peisajul metalic românesc: Eternal Fire, o trupă din sfera melodic black metal-ului autohton cu rădăcini în sfera muzicii păgâne, Mindcage Escape formație de progressive metal modern și Recursive Delusion care vor deschide seara cu metalul experimental pe care îl abordează. Concertele încep în jurul orei 19.00 iar biletele sunt 20 de lei  (presale) şi 25 de lei (la intrare).

Friday Night Rocks are loc în Private Hell Club, între orele 10 PM şi 5 AM. Vom asculta rock si metal vechi si nou, de prin toate stilurile. Berea si alcoalele vor curge in valuri!

Cunoscută ca una dintre cele mai populare, dinamice și versatile trupe pop rock, funk, rock and roll, retro și fusion din România, Jukebox, alături de Bella Santiago, ne vor (în)cânta în Sufrageria True de la ora 22.00. Intrarea este liberă. Info & Rezervări: 0727.488.087

Sâmbătă 4 martie

Dragi tovarăşi şi preteni, cu ocazia Aniversarii Clubului Nostru Favorit din Bucuresti, Underworld, vă invităm la un Super Concert cu The Dead Ceauşescus & Friends plus invitaţi speciali. Şlagare din Epoca de Aur, tricouri aniversare şi cu Dead Ceauşescus + Drink Specials & Shots All Night. Acces public ora 21.00, intrarea- 15 lei.

Ștefan Bănică va susține două concerte acustice la Sala Radio, la orele 17:00 și 20:00. Evenimentul face parte din seria de concerte speciale pentru Ziua Femeii, „Te iubesc, femeie!”. Bilete VIP -100 de lei.

Final Step Productions ne invita la un eveniment dedicat femeilor, dar la fel de atractiv si pentru barbati. Ladies' Night este un concept care isi propune sa aduca pe scena underground formatii ce au in componenta cel putin o doamna/domnisoara. Headlinerii acestei editii sunt nimeni altii decat super energicii ucraineni de la JINJER, care revin in Bucuresti cu un album nou, "King of Everything", lansat in iulie 2016 sub egida Napalm Records. Iată programul complet: 19:00 – acces public, 19:30 - 20:00 - For My Sins, 20:15 - 21:00 - Between Colors, 21:15 - 22:00 – Tiarra, 22:30 – Jinjer

Cea de-a treia editie a "Psychosounds Metal Ladies Night" va fi o seara speciala dedicata doamnelor si domnisoarelor, trupele participante avand cel putin o prezenta feminina in componenta. Invitata de peste hotare la aceasta editie este NIGHTQUEST - Nightwish tribute band din Ungaria. Iată programul complet: 20.30 - 21.05 : BEHIND GATES, 21.20 - 22.00 : ETHERIC, 22.15 - 22.55 : ADASTIA, 23.10 - 23.55 : STONELIGHT, 00.10 - 01.10 : NIGHTQUEST, 01.30 : after party Fabrica & B52. Bilete : 19 lei in avans pe www.Iabilet.ro si 25 de lei la intrare in seara concertului.

Grupurile Dust Bolt (thrash metal, Germania) şi Berserkers (thrash metal) din Bucureşti concertează în JamStage (Calea Rahovei 147-153) de la ora 20.00.

De pe la 10 seara şi până dimineaţa, suntem invitaţi în Private Hell Club, la o nouă ediţie a rockotecii cu Lenţi Chiriac. Din sumar: muzică bună, alcoale şi distracţie.

O nouă ediție Funk Rock Hotel are loc la Arenele Romane, începând cu ora 18:00. Line-up-ul este compus din Șuie Paparude, Macanache & The Putreds, Cred Că Sunt Extraterestru, Tourette Roulette și DJ Amon & DJ Eko. Biletele sunt , în presale, 30 de lei

Concert Barock Live în Paque Bistro & More (Blv. Pache Protopopescu nr.60), de la ora 21.00. Intrarea – 20 de lei.

Delia îşi prezintă show-ul „Psihedelia”, pe  4, 5 și 6 martie, la Sala Palatului, de la ora 20:00. Biletele au preţuri cuprinse între 75 şi 350 de lei.

Duminică 5 martie

Joshua Radin, celebrul compozitor american care si-a lasat amprenta pe coloanele sonore a unor seriale precum House M.D., Grey's Anatomy, Scrubs sau One Tree Hill, va concerta in premiera in Romania la Hard Rock Cafe, de la ora 21:30. In deschidere vom avea parte de un spectacol acustic cu Tiberiu Albu si Mihai Angus de la Fameless. Biletele sunt 85 şi 125 de lei, în vânzare pe www.iabilet.ro şi în reţeaua magazinelor partenere.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră