Unde mergem? Concerte din acest weekend

10 Dec 2016 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din acest weekend

Vineri, 9 decembrie

Underground Metal Night are loc în clubul Jazz Pong şi va reuni trupe reprezentive ale genului. Program: 18:00 – acces public, 18:30 - 19:10 Feral Jack, 19:25 - 20:05 – Pyroblast, 20:20 - 21:00 - Recursive Delusion, 21:10 - 21:55 – Crossbone, 22:05 - 22:15 - Teo Pop (Ex: Vidma,Dark Fusion,Concurrency In Knowledge, Prezent: Taine,Cap de Craniu) - Drum Stage, 22:30 - 23:30 - 9.7 RICHTER. Intrarea- 30 de lei

La Green Hours, concert AG Weingerger, un GRINGO care pulsează viu, în acordurile străzii deceniului doi, o experienţă stilistică inedită şi novatoare se naşte chiar sub ochii noştri. Jazz, blues, soul, funk şi rock...un suflu nou, un experiment sintetic GRINGOTRONIC.

Ediția cu numărul 10 din seria Friday Fresh Fest îi aduce la #alllive pe: RoadkillSoda, Steelborn si RMN. alllive reprezintă un concept alternativ de promovare a celor mai noi și îndrăznețe idei, creații și proiecte.

În club fabrica, concert Sunet Fin | Special Guests: O.N. x Rage & Arashai. Biletele de intrare sunt 25 lei, în seara evenimentului.

Alternosfera revine la Bucuresti in cea mai noua locatie de evenimente, Quantic , o locatie cu o capacitate mare aflta in Parcul Grozavesti langa statiile de metrou Politehnica sau Grozavesti (fostul Ecran Club - acces facil din Bd Iuliu Maniu si Cotrocei sau de pe Pasajul Basarab), recent renovat si deschis pentru evenimente.Biletele se gasesc pe iabilet.ro aici: www.iabilet.ro/bilete-alternosfera-la-bucuresti-26597. Program: 19:00 - acces public, 20:00 - 21:00 - Space Needle, 21:30 - 23:00 – Alternosfera.

Ştefan Banica sarbatoreste pe 9, 10 si 11 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului, 15 ani de traditie neintrerupta a celebrelor sale concerte de Craciun. Concertul de Craciun Stefan Banica este cel mai asteptat eveniment al lunii decembrie in Romania si reprezinta o experienta unica pentru spectatori: muzica live, lumini spectaculoase, ecrane uriase, efecte speciale, invitati-surpriza, zeci de dansuri si interpretari impresionante.

#WeLoveTechno vă invită la o seară de muzica house romaneasca, pe scena Club Diamond s Cafe( Dristro 2), #WeLoveTechno vine cu cel mai nou b2b din muzica autohtona AndreaS b2b Skin&Bones. Dezmortim picioare și incălzim scena pentru invitatul special Paul Cugler și dansăm împreună cu el târziu in noapte.

Live Festival înseamnă un cocktail urban de artiști consacrați, la Arenele Romane. Mai pe scurt, un festival care își face loc în față, în underground-ul bucureștean. Pe șcena își face loc și londonezul Wilkinson, câștigătorul Best Breaktrough Producer, dar mai ales câștigătorul unui număr remarcabil de inimi iubitoare de drum and bass. Wilkinson nu vine însă singur, ci însoțit de Dynamite MC și o gașca întreaga de artiști.

Sâmbătă, 10 decembrie

În club fabrica, de la ora 20.30, seara punk rock. Dacă nu-ți place Hrușcă, te-ai săturat de Bănică și te simți copleșit de goana după cadouri, ZOB îți propun să iei o pauză și să te alături unei sărbatori deja înradăcinate în mentalul colectiv. Who Killed Santa combate haosul și nu-ți dă voie să devii Grinch! Special Guests: SKA-NK și BRUTE. 25 de lei intrarea.

De la ora 18:00, în Club A (str. Blănari nr. 14) se sărbătoresc 15 ani de MOTZart, proiect prin care Uniunea Munții Apuseni și Fundația Mircea Florian se încăpățânează de ani să arate că arta moților e genială și universală.

Cu începere de la orele 21.00, chitaristul Maxim Belciug susţine un concert la Clubul Ţăranului din Capitală. Publicul se va putea bucura de sonoritatea caldă a muzicii pentru chitară, într-o seară ce prilejuiește întâlnirea cu bucuria simplă și firească a sărbătorilor cuminți. Fără clopoței și fără magii fabricate de Crăciun. O invitație pe care, cu siguranță, toți cei ce simt nevoia unui răgaz de regăsire o vor întâmpina cu mulțumire. Informaţii şi rezervări: 021 310 80 48.

De la ora 21.00, LLNN (Den) - live at Control / Opening act: Ștefan Panea. LLNN este o trupă din Copenhaga a cărei existenţă a prins formă ȋn 2014, odată cu desfiinţarea celui mai impresionant grup de hardcore/sludge/post-metal din Danemarca, The Psyke Project, care a fost activ timp de 15 ani. Toboşarul Rasmus G. Sejersen şi chitaristul Christian Bonnesen, activ şi la voce sunt cei care, după ce lungul episod The Psyke Project s-a ȋncheiat, au pus bazele trupei LLNN. Aceasta se autocaracterizează ca o trupă orientată spre un stil dark, heavy şi post-apocaliptic.. Alţii descriu muzica acestei trupe ca o alăturare ȋntre Converge şi Darkspace. Pretul biletelor este de 30 lei, disponibile la intrarea clubului in seara evenimentului.

În Londophone Zalomit 2 [vis-a-vis McDonalds Cismigiu, la demisolul ex-magazin Steaua], concert Gershon Leizerson & The Yiddish Blues Drifters, de la ora 20.00. Intrare liberă.

Concert Vunk la ArCuB, de la ora 19:00. LOIAL este al doilea act din Trilogia Enigma. În istoria oricrui artist există hituri, dar și piese ce nu ajung să fie foarte cântate în concerte, piese ce sunt cunoscute doar de cei mai loiali fani. Iată ce spun băieţii:”Pentru prima dată în istoria noastră am gândit un concert în care care vom cânta acest gen de piese și pe care le vom alege împreună cu cei care vor petrece seara de 10 decembrie cu noi.Am ales un spațiu foarte intim, tocmai pentru a crea un decor în care să fim cu toții pe aceeași scenă. Numărul biletelor este limitat, pentru că este o întâlnire, o exepriență, nu doar un concert. Mai mult decât atât, am ales ca afișul concertului să fie alcătuit cu poze ale fanilor noștri, nu cu noi. Vă așteptăm cu sufletul deschis!:)”

La Jazz Book, de la ora 20.30, concert cu Daniel Torres – saxofon, Adi Stoenescu – orga, Dan Mitrofan – chitara, Tavi Scurtu – tobe. Intrare- 30 lei, pentru studenti – 20 de lei

În clubul Control, de la ora 23.00, Moomin / TIM PARIS / Akos / Highroller.

În clubul allive, de la ora 21.00, cântă The Pixels la Saturday Sounds.

Sub deviza “Râdem, glumim, da’ nu părăsim incinta” grupul Fără Zahăr urcă pe scena Teatrului Unteatru, la ora 21.00. Iată ce spun băieţii: “Fără Zahăr, [prep.+ s.n.] e o formaţie de muzică din Iaşi, cu versuri comice, de satiră socială. Comedie, Rock Acustic, Folk Alternativ, Hip Hop ş-aşa”. Preţ bilet: 40 de lei. Fără Zahăr înseamnă: Bobi Dumitraş – voce, chitară acustică, Bobo Burlăcianu – voce, chitară electrică, George Maxim – bas, Alex Neagu – oale, cazan, mobilă. Oraşul natal: Dorohoi

În Kaffa Pub, de la ora 22:30, concert Georgia & Band, adică Alex Caliman-chitara, Daniel Moroiu-bass, Radu Dumitru-clape, Octav Capota-tobe si Georgia Dascalu-vocal. Intrarea- 10 lei, rezervări la 0731 007 580, 0767 671 013 sau pe site-ul Kaffa: http://kaffapub.ro/

Concert Carla’s Dreams, în clubul Quantic, cu Fameless şi Steelborn în deschidere. Acces general 60 de lei, Golden Circle, fara loc in fata scenei, 80 de lei.

Duminică, 11 decembrie- la vot !

Duminică suntem chemaţi la vot. Din nou. Şi mulţi dintre noi, dacă nu majoritatea, vor merge. Convinşi de justeţea gestului lor civic. De speranţa vie, că de această dată „o nimeresc”, trimiţând în Parlament pe cei potriviţi. Votul nostru, al celor care mergem la vot, şi în virtutea obişnuinţei, dar şi a convingerii că aşa trebuie procedat moralmente, este până la urmă o investiţie de încredere.

Prin votul programat duminică, vom alege 464 de parlamentari, dintre care 136 de senatori și 328 de deputați.
Numărul de mandate de senator și deputat repartizate în teritoriu este decis în funcție de populația fiecărui județ. Drept urmare, Bucureştiul va avea cei mai mulți reprezentanți în viitorul Parlament: 13 senatori şi 29 de deputaţi. Două județe bine reprezentate vor fi Iașiul (12 deputați, 5 senatori) și Constanța (11 deputați, 5 senatori). Cei mai puţini parlamentari, câte șase, vor avea județele cel mai slab populate: Călăraşi, Covasna, Giurgiu, Ialomiţa, Mehedinţi, Sălaj și Tulcea. Românii din diaspora vor desemna tot șase parlamentari.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră