Unde mergem? Concerte din acest weekend

25 Noi 2016 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din acest weekend

Vineri 25 noiembrie

În perioada 25 – 26 noiembrie va avea loc a doua editie a festivalului “Doom over Bucharest”, in club Quantic. In cadrul acestei editii pe scena clubului bucurestean vor urca 11 trupe, toate urmand sa ajunga in Romania exclusiv pentru acest eveniment. Biletele si abonamentele sunt disponibile la urmatoarele preturi: abonament – 150 lei, bilet / zi – 85 lei. In ziua evenimentului pretul abonamentului va ramane neschimbat, respectiv 150 lei, in timp ce un bilet pentru prima zi va costa 85 lei, iar pentru a doua zi 100 lei. Program 18.00 –acces public, 19.00 - 19.40 FAÇADE, 19.55 - 20.35 FADING BLISS, 20.50 - 21.50 MONOLITHE, 22.05 - 23.05 OPHIS, 23.20 - ... OFFICIUM TRISTE.

În Green Hours, de la ora 20.00, Stéphane Tsapis – pian & compoziții;Marc Buronfosse – contrabas şi Clément Cliquet – tobe, susţin un concert de jazz cu influențe balcanice într-o călătorie muzicală între Grecia și Asia Minoră. Intrare: 35 de lei.

La Serendipity art, coffee & tea, Andrei va prezenta publicului, alături de Edi Petrescu (chitară), repertoriul său - un mozaic de elemente soul, blues, pop si R&B. Pe lângă cover-uri deja consacrate se vor regăsi și câteva compoziții proprii.

De la ora 22.00, Lama Glama Dans în Control Club, un party cu muzica modernă de dans din ţările Anzilor pentru curioşi şi prietenii cărţii "Trei săptămâni în Anzi" de Marius Chivu, recent apărută la Editura Humanitas. "O formație alcătuită din șapte membri - doi chitariști, doi toboșari, un clăpar și doi vocaliști: un băiat care ține foile cu versuri și o fată într-un costum tradițional albastru înflorat cu paiete – cîntă muzică cumbia şi huayno dintre turnurile de boxe amplasate pe tăpșan. În acest timp două echipe de mame se întrec pe teren la trasul funiei și la alergatul în saci, premiile fiind trei torturi așezate pe ciment, la marginea terenului de sport. Sătenii beau bere tolăniți pe iarbă, mamele țopăie în saci de-a latul terenului, copiii se cațără pe panourile de baschet, cîinii amușină după resturi, porcii scurmă pe tăpşan, iar formația trece de la un cîntec la altul fără pauză făcînd valea să răsune ca un clopot întors." (Marius Chivu)

Ediția cu numărul 8 din seria Friday Fresh Fest îi aduce la #alllive pe: Luni la Teatru și Breathelast. Intrare liberă.

The Jimmys aduce blues-ul autentic american in premiera la Bucuresti, la Hard Rock Cafe, unde lanseaza si un album live inregistrat la Sighisoara Blues Festival in 2015. The Jimmys are în componenţă talente unice in lume precum Perry Weber - un veteran al chitarei, Mauro Magellan - celebrul tobosar de la The Georgia Satellites, John Wartenweiler - bassistul al carui groove a cucerit nenumarate inimi si triumviratul muzical intitulat "The Amateur Horn Stars" cu Pete Ross la saxofon, Darren Sterud la trombon si Mike Boman la trompeta. Biletele sunt 50 de lei, cu loc la masă, în sală şi 70 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

Sâmbătă 26 noiembrie

La Arenele Romane (cort încălzit), grupul Coma susţine concertul de lansare al noului album, intitulat Orizont. Aşteptat în egală măsură de fani dar și de trupă, iată declaraţia lui Răzvan "Hefe" Rădulescu: "Numărul 10 are o mulțime de semnificații importante pentru mine: 10 era numărul de pe tricoul lui Hagi, Ten este albumul meu preferat Pearl Jam, când eram în clasa a 10-a i-am vazut pe Metallica în concert pentru prima oară, într-o zi de 10 viața mea a prins sens, nota 10 nu am luat-o niciodată la școala, după 10 ani scoatem un nou album despre care suntem întrebați de 10 ani când o să apară...well...26 noiembrie...Arenele Romane...C Ya in The Pit Punks.... În deschidere vor evolua: Unflicted, Tragic, Hvnds, RoadkillSoda, Diamonds are Forever. Intrarea, 60 de lei.

La Doom over Bucharest 2, din club Quantic, trupele intră în scenă după cum urmează 18.30 - 19.10 A DREAM OF POE, 19.25 - 20.10 WITCHSORROW, 20.25 - 21.10 BLACK OATH, 21.25 - 22.25 ATARAXIE, 22.40 - 23.40 PANTHEIST, 00.00 - ... BATUSHKA (foto)

Dirty Shirt revine cu un nou concert ce va avea loc în sala Claudiu Petre #findme din Club Fabrica, pentru promovarea ultimului material „Dirtylicious”. Dacă anul trecut trupa și-a anulat toate concertele din luna noiembrie în semn de respect pentru victimele tragicului accident din Colectiv, anul acesta Dirty Shirt promite un concert excepțional în care puteți asculta piese precum „Ciocârlia”, „Moneyocracy”, „Mental Csárdás”, „Maramu” , dar și multe altele piese incluse pe albumul „Dirtylicious”, lansat în 2015. De asemenea, vor fi interpretate și melodii cunoscute de pe albumele din trecut. PROGRAM: 19:30+ acces public, 20:00 – ETHERIC, 20:45 – MINDCAGE ESCAPE, 21:40 – E-An-Na, 22:40 – DIRTY SHIRT

We Rock Louisiana cu Costi Sandu si Trupa Tribut, un concert rock pe cinste în clubul Louisiana . Suport artisti - 20 de lei, rezervari: 0731-497.007.

Seria evenimentelor muzicale de la BackYard Garden (Str. Popa Nan Nr.5) se reia cu un concert deosebit, Sound Affairs. Este un proiect muzical imaginat de interpreta Ruxandra Zamfir împreună cu saxofonistul Mihai Iordache, care propune o calatorie prin istoria fascinanta a muzicii secolului XX, de la blues si jazz swing pana la funk. Sambata, la Backyard, ei ii vor avea alaturi pe chitaristul Dan Alex Mitrofan, prilej cu care vor prezenta un program eclectic, din care nu vor lipsi cântece ca Ev’ry Time we say Goodbye, My Valentine (Paul McCartney, 2012) sau Dissipatin’ (2005), o compozie originala semnata de Mihai Iordache. Suport artişti: 30 de lei (include o băutură din partea casei), rezervări la 0734.47.47.47

Smoke Weaver susţine concertul de lansare al videoclipului 360 în club Yellow. Clipul a fost realizat de Spice Media Production & 360 Pro Team. După concert, afterparty, karaoke, cu Dj Mihai Mitrea.

Loredana concertează pentru al cincilea an consecutiv la Sala Palatului, începând cu ora 20:00. Show-urile Loredana au avut în fiecare an o tematică ce a inspirat producția excepțională care a lăsat publicul cu respirația tăiată, de fiecare dată. Anul acesta, Loredana iși invită fanii să se lase purtați de „Sentimente”.

Duminică 27 noiembrie

Însoțită pe scenă de muzicienii Raul Kusak și Claudiu Purcărin, Alina Manole lansează colecția de muzici "păcătoase" - 3 a.m. în Clubul Stuf. 3 discuri de referință, 35 de cântece cunoscute și iubite de lunatici, într-o singură formă de prezentare, 3 CD box, luxury edition. Concertul va fi, ca de obicei, o călătorie în iubiri și adevăruri, așa cum artista ne-a obișnuit de ani buni! Accesul se face pe bază de bilet, la intrarea în club, în seara evenimentului, preț : 35 lei. Rezervări la telefon: 0724 788 388 (după ora 16:00)

La Sala Palatului, al doilea concert Loredana , unde biletele sunt Categoria VIP - 250 lei, Categoria 1 - 150 lei, Categoria 2 - 100 lei, Categoria 3 - 75 lei

Ceainaria ARTea, ne invită la un concert printre câteva din cele mai frumoase piese din American Songbook susţinut de Maximilian Muntean. Rezervari: 0773 303 113, suport artistic: 25 lei

La Silver Church avem concertul (hip hop) de lansare "El Nino & Samurai- Familia". Intrarea este 25 de lei iar concertul se desfăşoară după sloganul “Pace și dragoste pentru familie!”

Alte stiri din Muzica

Ultima oră