Unde mergem? Concerte din acest weekend

04 Noi 2016 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din acest weekend

Vineri 4 noiembrie
Celelalte Cuvinte sărbătoreşte 35 de ani de activitate, cu un concert susţinut la Arenele Romane (cort încălzit). Călin, Marcel, Tibi şi Tinu alcătuiesc una dintre cele mai longevive formații românești, care nu și-a schimbat componența și nu a făcut niciun compromis în favoarea comercialului, de la înființare şi până astăzi. Celelalte Cuvinte promit un concert aparte, de 120 de minute, demn să marcheze aniversarea lor, cu hituri cunoscute dar și o serie de piese noi, de pe viitorul album. Înaintea “cuvintelor”, de la ora 19.00 cântă Arthur, Overflow şi Conexiuni- grup reunit în formula originală. Concertul este în sprijinul Campaniei Nationale Oamenii Timpului, al carei scop este de a recunoaşte si promova personalităţile de prestigiu din spaţiul românesc si proiectele acestora. Fondurile încasate în urma evenimentului vor fi direcţionate o parte către premiile din cadrul Campaniei Oamenii Timpului, iar o parte vor fi folosite pentru restaurarea casei memoriale George Enescu, de la Mihăileni. Biletul de intrare este 50 de lei.

Pe parcursul a trei zile (4 – 6 noiembrie 2016) la Casa de Cultură a Studentilor din București, în sala POD se vor prezenta concerte de muzică medievală, renascentistă, barocă şi tradiţională veche. Programul concertelor : vineri, ora 19:00 – concert de lăută Nicolae Szekely și Cristi Lazăr la care vor fi invitați și cei ce au participat la ateliere, sâmbătă, ora 19:00 – concert cu HUNIADI CANTORES, duminică, ora 19:00 – concert “Secundum Peregrinatione” cu TRUVERII. Intrarea este liberă.

BestMusic Live Concerts va asteapta la Hard Rock Cafe de la ora 22:30 la un nou concert Robin And The Backstabbers. Biletele au următoarele preţuri: 49 de lei, cu loc la masă, în sală, 65 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete), bilete fără loc, în picioare- 49 de lei.

Ediţia cu numarul 5 din seria Friday Fresh Fest îi aduce la #alllive (Bulevardul Basarabia 256) pe: The Kryptonite Sparks, STEMA şi Second Wave. Intrare liberă.

În Club A are loc concertul ce marcheaza lansarea celui de-al doilea album al grupului Guerrilas, intitulat „The Fire Revolution”. Invitaţi speciali Till Lungs Collapse iar intrarea este 15 lei.

Una dintre cele mai cunoscute formații de dark epic metal din Israel, DESERT, va concerta pentru prima dată în București, alături de WINTER’S VERGE, apreciata trupă de power metal din Cipru. În deschidere trupele ADASTIA din Craiova şi RAPTURE- Bucureşti. Acces concert: ora 20.00, intrarea - 20 de lei.

Odată cu primul show susținut în martie 2011 la Sala Palatului, Horia Brenciu a adus un suflu nou în showbiz-ul românesc, adăugând concertelor un ingredient adorat de public – entertainment-ul. Conectat în permanență la public, un show Horia Brenciu este poate cel mai interactiv realizat de un artist român. Vineri şi sâmbătă, Horia Brenciu şi orchestra sa, live la Sala Palatului.

La BELUGA Music & Cocktails, cei de la Vunk pregătesc “o seara dedicata fanilor adevarati si iubitorilor de muzica buna”. Pret bilet: 50 de lei, rezervari la 0752525353.

Clubul Barfly serbează majoratul într-o atmosferă de vară, vamă, libertate şi visare cu Trupa Veche. Afterparty cu DJ Jiji

Formaţia Barock susține un concert dinamic cu piese din repertoriul propriu și coveruri cunoscute în The Yellow Club ( Lucretiu Patrascanu, nr. 1) de la ora 20.30. Rezervări la 0771.56.54.59 / 031.411. 5790.


Sâmbătă 5 noiembrie

Implant Pentru Refuz și Negative Core Project, vă invită în club fabrica, la un spectacol adresat consumatorilor de muzică cu atitudine și mesaje ancorate în realitate. Acces public : 20:30, Negative Core RO: 21:30 - 22:30, Implant pentru Refuz: de la 23:00. Bilete (earlybird): 25 lei până pe 4 noiembrie, inclusiv sau 30 lei la intrare, în seara evenimentului.

Unul dintre cei mai importanți saxofoniști și muzicieni din jazz-ul autohton, Cristian Soleanu, deschide seria de concerte de jazz “Artist In Residence” cu proiectul “New Elements”. Concertul – pentru cvartet de jazz și cvartet de viori are loc de la ora 19:30, la ARCUB – Hanul Gabroveni, Sala Mare.

Dupa 3 ani de la precedentul album, „Atmosfera”, Trooper anunta lansarea celui de-al optulea album de studio, intitulat „In ziua a opta.” Concertul de lansare va avea loc în club Quantic (in noua locatie din Intrarea Grozavesti), de la ora 20:00. Intrarea este 30 de lei în avans- iabilet.ro sau 50 de lei în ziua evenimentului. In deschidere - Wings Of Hope şi Arthur

Dupa un concert impresionant in 2012, Alborosie revine la Arenele Romane, ora 20.00, alaturi de trupa Shengen Clan, ca parte din turneul “Freedom & Fyah”. Detalii: REGGAENIGHTS.RO

De la ora 20:30, în clubul Serendipity are loc un recital de chitară clasică cu Claudiu Răducanu. Absolvent de Conservator, secția de interpretare chitară clasică, “Claudiu provine dintr-o familie de muzicanți, trăindu-şi muzica în căutările profunde ale sufletului său”.

Dan Helciug si Spitalul De Urgenta LIVE în BELUGA Music & Cocktails, Lipscani 30-34, de la ora 22.00. Intrare liberă, rezervari: 0752525353.

La Hard Rock Cafe, de la ora 22.30, grupul Friends cântă live hituri precum “Walk of Life” (Dire Straits), “Valerie” (Amy Winehouse), “Billie Jean” (Michael Jackson), “Funhouse” (Pink) şi multe altele. Intrarea este liberă.


Duminică 6 noiembrie

Duo-ul german Deine Lakaien va susţine un spectacol clasic-contemporan acustic la Sala Radio, Studioul de Concerte "Mihail Jora". Deine Lakaien a susținut un concert acustic în fața publicului din România la ARTmania Festival Sibiu 2013, un spectacol cu casa închisă desfășurat în curtea Muzeului Național Brukenthal. Biletele sunt disponibile în limita locurilor Sălii Radio, cu prețuri între 90 și 150 lei și sunt distribuite prin Eventim şi magazinele partenere.

În club fabrica, Axa Valaha Productions si Ribcage Booking prezintă concertul faimoasului grup INCANTATION. Cu peste 25 de ani de activitate si 10 albume de studio, americanii sunt considerati de presa de specialitate “o institutie a death metalui din New York” si pionieri de genului, alaturi de Suffocation sau Immolation. Alaturi de Incantation vor evolua Sincarnate (doom death metal - Romania) si Rise of Tyrants (death metal - Italia).Intrarea este 60 de lei în avans sau 70 de lei în seara concertului.

Helen este una din cele mai cunoscute voci jazz ale generaţiei Z de muzicieni din estul creativ şi iniţiatoarea, alături de alţi trei muzicieni, a unui proiect solo menit să forţeze limitele electro-pop-ului. Cu un sound aparte, puternic şi emoţional, asamblat din versuri poetice, synth-uri electronice, efecte vocale şi procesare digitală, Helen concertează la Expirat Halele Carol- Sala Compresoarelor (Str. Constantin Istrati 1) Intrarea este 20 de lei

Alte stiri din Muzica

Ultima oră