Unde mergem? Concerte din acest weekend

21 Oct 2016 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din acest weekend

Vineri 21 octombrie

GALA FOLK YOU 2016 se desfăşoară în PiaţaGeorge Enescu, de la ora 17.00, după următorul program: ARTHUR, COSMIN VAMAN, ALEXANDRA ANDREI & TRUPA SPAM, DINU OLARAȘU, CAMIOANE ÎN MULȚIME, ALEXANDRU ANDRIEŞ, THE KRYPTONITE SPARKS, ADRIAN DESPOT & CEZAR POPESCU (VITA DE VIE), KEMPES, COMPACT

PSYCHOGOD cântă în club A la primul concert din turneul de promovare al albumului " Destroy to Create- Create to Destroy" . Cu deschiderea ostilitatilor se va ocupa Warhanger, o trupa tanara si promitatoare. Acces public ora 20.00, intrarea 15 lei

De la ora 20.00, seară de folk în club Spice, cu Maria Gheorgiu, Ovidiu Mihăilescu și Radu Grațianu plus... invitați surpriză cu surprize.

Sâmbătă 22 octombrie

La Gala Folk You 2016, de la ora 17.00, cea de-a doua seară conţine recitalurile FOLK FRATE, ALINA MANOLE, ANTRACT, KRYPTON, BYRON, OCS, CRISTI MINCULESCU & IRIS

Formatia britanica Napoleon (melodic hardcore) concertează in clubul Fabrica. Pretul unui bilet este de 30 lei in presale si 40 lei la intrare, in seara evenimentului iar numarul total de bilete este limitat la 300. Programul acestui eveniment : 20:30 acces public, 21:00-21:45 Unflicted, 22:00-22:50 Breathelast, 23:10 -NAPOLEON

GOTHIC revine in Bucuresti, dupa aproape un an , si cântă în club A, având pregatit un mic warm-up/showcase pentru noul album, ce va fi lansat în februarie 2017. Fiti pregatiti pentru o adevarata demonstratie de forta, asigurata de una dintre cele mai puternice formatii de metal din Romania. Deschiderea concertului va fi asigurata de DOWNFALL (black metal - Bucuresti). Suport : 20 de lei

Concert Tides From Nebula în Club Control, ora 21.00. Grupul s-a înființat în urmă cu opt ani în Varșovia și a devenit rapid una dintre cele mai apreciate trupe de fanii post-rock-ului. Membrii trupei spun că numele „Tides From Nebula” face referire la un uriaș nor de praf interstelar, toți fiind pasionați de tematica cosmică dar și de climatele naturale. Intrare 50 de lei în avans, 55 de lei –la intrare.

Green Hours prezintă concertul Edmond Bilal Band din Franţa, de la ora 20.00. Grupul este alcătuit din Paul Robert – sax, Simon Chivallon – pian, Mathias Monseigne - chitară & bass, Curtis Efoua – tobe. Intrarea -30 de lei în avans, 40 de lei- în seara concertului.

DJ SCHILLER va concerta pentru prima oara in Romania, la Sala Palatului, de la ora 20:00. Cu acest prilej, artistul isi va promova ultimul album “Future”, lansat in Februarie si care in Germania a intrat direct pe locul 1 in prima saptamana de la aparitie.

Free Riders invită frati motociclisti, si nu numai in Quantic, de la ora 19:00, “sa depanam povestile sezonului ce se incheie, sa facem planuri pentru urmatorul, sa bem, sa petrecem, sa ne distram. Pentru ca suntem o familie al naibii de frumoasa. Cea a iubitorilor de doua roti! Si nu va lipsi nici concertele, ca sa ne simtim si mai bine. Pe scena vor fi bunii nostri prieteni Valentin Stefan (DOAR ATâT), Adenium si BLADE Strings”.

Duminică 23 octombrie

Grupul australian de ska și jazz The Cat Empire revine la București într-un concert ce are loc la Arenele Romane- cort încălzit. Evenimentul face parte din turneul de promovare al noului album „Rising with the Sun”, descries de solistul Felix Reibl ca “o lume explozivă plină de artificii și arome exotice alături de un ritm foarte adânc”. În dechidere va cânta The Kryptonite Sparks. Acces Public: 19:00, The Kyrptonite Sparks: 20:00 - 20:40, The Cat Empire: 21:10 ... Biletele costa 90 de lei-în avans. In ziua concertului la intrare, biletele Acces General vor costa 100 de lei. Capacitatea locatiei este de 1600 de persoane. Biletele Golden Circle sunt sold out.

În Quantic, 7inc si HC RO prezintă concertele Kalpa, si Minerva Superduty din Grecia plus Tragic-România. Program: Acces public @ 19:30, 20:00 - 20:45 Tragic, 21:00 - 21:45 Kalpa, 22:00 - 22:30 Minerva Superduty. Suport- 15 lei în avans, 20 de lei- Show Day. Infiintata in 2006, Tragic a lansat in primavara lui 2014 primul EP, intitulat Cronos, fiind una dintre putinele formatii locale ce urmeaza drumul deschis de trupe cunoscute de afara precum Amenra, Isis si Cult Of Luna, dar cu o inclinatie spre stoner si psychedelic. Concertul din Quantic reprezinta revenirea pe scena a celor de la Tragic dupa o pauza de aproape un an.

La TNB, Ion Caramitru, Medeea Marinescu , Marius Manole , Tania Popa , Istvan Teglas , Anca Sigartău , Lari Giorgescu , Aylin Cadir , Eduard Adam , Florin Călbăjos , Emilian Marnea şi Petre Ancuta sunt protagoniştii unei seri speciale alături de Emy Dragoi-Regele jazzului la acordeon, 3D Pro'ect (Alessia, Bianca, Raluca, Emilian si Bica Ion Dragoi), Jazz Hot Club Romania şi Lucian Maxim.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră