Unde mergem? Concerte din acest weekend

27 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din acest weekend

Vineri 27 mai

În clubul Have a Cigar e warm- up party Hollywood Vampires, cu viniluri atent selectate de Robin Proca şi o parte a trupei Robin and the Backstabbers. Vom asculta Led Zeppelin, The Doors, David Bowie, The Who, etc.

În BackYard Garden & Pub o seară de blues "ca la carte" cântat doar cu chitară acustică, muzicuța acustică şi voce. Povestitori vor fi Marcian Petrescu și Florin Giuglea.

În Rclub Bogdan El Negro: voce, chitară, melodic, Cristi Chelsoi: chitare, Bogdan Niculicea: percuții propun un jam session, cu invitați surpriză şi mult reggae.

De vineri până duminică, cea de-a patra ediție a festivalului Iubim 2Roţi are loc în Club Quantic (fost Ecran Club din şos. Grozăveşti 84). Participa atât grupuri consacrate, precum Cargo, Coma, Timpuri Noi, Trooper, Z.O.B., Implant pentru Refuz, RoadkilSoda, Ska-nk, Ţapinariii, Fără Zahăr, cât şi altele în curs de afirmare ca Doar ATâT, CALEnDAR, Aristopaths, Ora Închiderii, Between Colors, The Purple Dandies etc.

Tot între 27 şi 29 mai, în Parcul Izvor se desfăşoară HeyDay, primul festival de trupe tribute, din România, Italia şi Marea Britanie. Iată programul

Vineri 27 mai
Black Sabbath Tribute – Prefix (RO)
Rihanna Tribute – Rihanna Reloaded (GB)
Guns'n'Roses Tribute - The G'n'R Experience ( GB)
AC/DC Tribute - The Rock (RO)
Amy Winehouse Tribute – Lioness Tribute (GB)
Led Zeppelin Tribute - Led Into Zeppelin (GB)

Sâmbătă 28 mai :
The Doors Tribute - Red Cat Bone (RO)
Elvis Tribute - Elvin Priestley (GB)
U2 Tribute - The One U2 (IT)
Whitesnake Tribute – Forevermore (RO)
James Brown Tribute - Buzz D'Angelo (GB)
Aerosmith Tribute - Aeroforceone (GB)

Duminică 29 mai :
Pink Floyd Tribute – Speak Floyd (RO)
Adele Tribute - J'Adele (GB)
Beatles Tribute – The Fab Beatles(GB)
Metallica Tribute – Masterpiece (RO)
Queen Tribute - The Vipers (IT)
Michael Jackson Tribute - MJ MAGIC (GB)

Sâmbătă 28 mai

Supergrupul norvegian, Aura Noir revine în Bucureşti, cu un concert în Club Fabrica. Black-thrash-erii au mai vizitat România în urmă cu doi ani şi jumătate, ca headlineri ai festivalului November To Dismember, unde au prezentat un show memorabil. Înainte de Aura Noir va evolua grupul bucureştean Bloodway. Biletele sunt 60 de lei în avans sau 80 la intrare. Locurile sunt limitate-300. 

În True Club petrecere muzicală cu grupul The dAdA, alcătuit din: Septimiu Urzică (voce şi chitară), Theodor Nicolae (chitară şi backing vocals), Mihai Ungureanu (bass, backing vocals) şi Marian Bobiceag (tobe, percuţie).

Duminică 29 mai

Proiectul muzical Postmodern Jukebox a debutat mai întâi pe Facebook, Youtube, Twitter , unde a adunat aprecieri venite din lumea intreaga. Apoi au trecut din spaţiul virtual în viaţa reală, având concerte de success în lumea întreaga. Postmodern Jukebox are concert la Sala Palatului unde va demonstra, din nou, uimitoarea capacitate de a prelua hituri pop contemporane și de a le transforma în superbe cântece vintage, cu parfumul secolului trecut, de parcă ar fi fost scrise pentru Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Judy Garland etc.

Negative CORE Project (foto) şi O.N x RAGE ne invită în fabrica să luăm prânzul în gradină şi la ora 15.00 să urcăm în sala de concerte pentru lansarea oficială a noului material video – “inarticulate”. Iată ce spun băieţii despre clip: "Clipul a fost filmat în luna martie de către Cătălin Catană aka FAUST, un tânar MC cu talent şi în spatele camerei, şi bineînţeles cu Răzvan Ioniţă care a fost foarte atent la detalii. În echipa cu care am lucrat, i-am mai avut alături de noi pe Andrei Oprea, care ne-a ajutat să cărăm şi să aranjăm echipament şi pe care îl puteţi vedea şi în clip, şi pe Radu Buha, acelaşi om pe care l-am chinuit cu masca de gaze şi în clipul pentru "Save The Fucking Puppies" “

Alte stiri din Muzica

Ultima oră