Unde mergem? Concerte din acest weekend

06 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din acest weekend

Vineri 6 mai

De la ora 19.00, concert în clubul Spice, cu Ocru, proiect muzical de Adrian Mărgineanu (voce / chitară) și Dorin Pitariu (chitară solo), un altfel de folk cu sunete pictate pe versuri de Felix Sima , Dorin Tudoran , Mircea Dinescu și Sorin Poclitaru . Suport artiști 20 de lei.

Kratos îşi lansează noul album, "Arlechino", cu prilejul unui concert în club Fabrica. Formaţia symphonic dark metal, prima din România produsă de o casă de discuri finlandeză, va cânta împreună cu cvintetului de coarde "Bella Musica", începând de la ora 21.00. Intrarea, 20 de lei.

După „Winds Apart”, albumul unplugged din 2013, The Amsterdams a revenit cu un nou disc de studio (indie/electro)„Eternity for Dummies”. Trupa continuă promovarea albumului printr-un nou concert, la Clubul Țăranului. În deschidere îi vor avea ca invitați pe timișorenii de la Melting Dice.

De la ora 19.30
 Green Hours prezintă Amor Cortese, ritmuri și rime trubadurice cu Mirela Popescu & Cătălin Mirea, versuri- Adrian Pârvu

Sâmbătă 7 mai

Rusidava Music organizează în clubul Quantic Pub 2 o seară specială alături de grupurile Hatemode (foto), Tessa, Spinecrusher, Warhanger. Trebuie menţionat că este primul concert Hatemode în formulă completă, după tragedia din Colectiv. Biletele sunt 15 lei, în avans pe www.ambilet.ro şi 25 de lei la intrare. Iată programul: 20.00 - 20.45 Warhanger, 21.00 - 21.45 Spinecrusher, 22.00 - 22.45 Tessa, 23.00 - 00.00 : Hatemode.

Concertul Firma din club Control va recrea puntea de legătură dintre piesele de început și volumul I al dublului album ”Descântece”(2014), însumând acest periplu prin imaginea unui nou videoclip regizat de solistul Daniel ”Rocca” Stoicea. Intrarea 40 de lei

De la ora 19.30, Green Hours prezintă Songs of ourselves, jazz moods @ Green Hours cu Ruxandra Zamfir - vocal
Mihai Iordache - sax
Sorin Romanescu – chitară. O reîntorcere la sonoritatea "desuetă" a cîntecelor de dragoste din deja "uitatul" secol XX.

Compozitorul și basistul new yorkez Mike Parker, împreună cu Frank Parker tobe (de două ori nominalizat la premiile Grammy) și cu saxofonistul Slawek Pezda din Cracovia formează Mike Parker’s Trio Theory. Cei trei aduc în Clubul Ţăranului jazz injectat cu energia rockului şi sensibilitatea muzicii clasice, cu accente din avantgardă.

Duminică 8 mai

Dirty Shirt cântă în H, concertul fiind inclus în Dirtylicious Tour 2016. Liderul formaţiei, Mihai Tivadar a spus “Un concert special pentru noi, deoarece e pentru prima dată când revenim la Bucureşti după tragedia de la Colectiv. Va urma un program încărcat de festivaluri în această vară, atât în România cât şi în străinătate”.

De la ora 19.30, la Green Hours are loc spectacolul-concert #daughtersau HadikaTsuki, cu Loredana Cosovanu, Alina Mîndru, Daniela Tocari, Ovidiu Cosovanu, Tiberiu Enache, Victor Bitiușcă. Ochiu'din'afară: Daniel Chirilă, song-ist șef: Ovidiu Cosovanu, o coproducție Frilensăr & Teatrul Luni. Este continuarea excelentului spectacol "Mălăieș în călcăieș", #daughtersauHadika Tsuki fiind un mix bun între "Fata babei și fata moșneagului" și "Fata cu potirul pe cap" (basm japonez) ce are ca idee centrală plecarea copilului din sânul familiei.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră