Trupa Within the Nova a lansat ”Ground Zero” (lyric video)

16 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Trupa Within the Nova a lansat ”Ground Zero” (lyric video)

Timișorenii de la Within the Nova au făcut public un nou single, intitulat ”Ground Zero”, mixat și masterizat de Vlad Bornuz.

S-a înființat în decembrie 2015

Înregistrat în componența Diana 'Saska' Păscuţiu – voce clean, Alex Rizea – chitară, backing vocals, Zsolt Mondovici – chitară, Akos Mondovici – bass/voce scream, Cezar 'Erdnock' Condre – tobe, este cel de-al doilea single al trupei, ce s-a înființat în decembrie 2015.

Jocul decepției
Iată ce spune Alex Rizea despre noul single: „Piesa vorbește despre cum suntem prinși într-o continuă fugă. Deși ne luptăm cu glasul din minte ce încearcă să ne îndrume, rămânem constanți în a fi clientul fidel al tentațiilor ce ne sunt etalate pe față, fără nicio rușine, de către 'demonii' din jurul nostru, pierzându-ne cu totul în acest joc al decepției.

Industrial & metalcore
Căi de mijloc nu există. O iei de la zero, te ridici și îi 'vânezi' pe cei care te-au 'vânat' o viață întreagă sau taci, pleci capul și devii doar o altă victimă a circumstanțelor.” Inspirată din industrial și metalcore, trupa timișoreană are un sound dinamic, agresiv, cu vagi inserții electro. Single-ul de debut, intitulat ”Forsake the Crown”, a fost lansat la sfârșitul lunii februarie, a.c.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră