Trumpet- Man și Ada Milea în clubul Green Hours !

29 Apr 2019 | scris de Alex Revenco
Trumpet- Man și Ada Milea în clubul Green Hours !

Cu ocazia Zilei Internaționale a Jazz-ului, în Green Hours are loc Expoziția afișelor Green Hours JAZZ Fest (între 30 aprilie – 31 mai 2019)

Născut firesc într-un club de jazz, la Green Hours, în 2008, festivalul nostru s-a dorit din primul moment o celebrare a jazz-ului în diversitatea expresiilor sale, cele care de altfel îi asigură în plus caracterul de muzică vie ...și cu permanent viitor. Au fost aplaudate pînă acum 10 ediții de succes și iată-ne, în pragul împlinirii a un sfert de veac de Green (1 septembrie 2019),  la un pas de cea de a 11-a (23 – 26 mai). Evoluția și eclectismul Green Hours JAZZ Fest au fost surprinse și am spune arhivate artistic pe cele 11 afișe expuse, dintre acestea nouă fiind realizate de creatorul “Trumpet-Man”, graphic-designer-ul Victor Bartiș, unul de agenția Jazz Communication și unul de designer-ul Dragoș Mazo (dzeind media studio).

Omulețul-trompetă a prefigurat și urmărit permanent transformarea festivalului din Calea Victoriei 120, iar ochii și urechile publicului au fost martorii istoriei sale pe care vă invităm, acum, să o parcurgeți vizual. Vă așteptăm să vizitați expoziția I-11, vă așteptăm să participați la GHJFest – ediția a 11-a! Proiectul este parte Creative Quarter Design Festival, din cadrul Romanian Design Week 2019. Vernisaj: 30 aprilie, ora 17.00, grădina Green - cu un pahar de vin și un strop de pălincă din partea casei!

Miercuri, 1 mai, de la ora 19:30, Green Hours prezintă: Ada Milea: Republica Mioritică România, un concert solo Ada Milea, cu piese de pe primele sale albume, „Aberații sonore” și „Republica Mioritică România”.

Vom asculta, printre altele, „Greierele și furnica”, „Leagăn dulce de oțel”, „Granița-n raniță”, „Foamea”, precum și piese noi. Intrare: 35 de lei: locuri limitate (35), achitate exclusiv online, pe Bilet.ro. 40 de lei – achitat în ziua evenimentului, redus la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari & alţi nevoiași ahtiaţi – în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului… și 4 locuri gratuite, oferite cu plăcere studenților la Conservator, neapărat cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului. Rezervări: ideal din timp – pe site (conf. automată), doar la urgenţă – 0788 452 485 (L-V: 11-18)

Alte stiri din Muzica

Ultima oră