Transceatla din Timişoara a câştigat prima semifinală Wacken Metal Battle Romania

25 Mai 2015
Transceatla din Timişoara a câştigat prima semifinală Wacken Metal Battle Romania
La Cluj a avut loc semifinala Transilvania a concursului Wacken Metal Battle România- 2015 unde au participat : Hybrid Symphony (Sighetu Marmaţiei), Paradigm (Târgu Mureş), Scars of a Story (Cluj), Transceatla (Timişoara) şi Unknown Scar (Satu Mare). Juriul si publicul prezent au decis ca trupa timişoreană Transceatla să reprezinte Transilvania în finala naţională de la Sibiu.

“Semifinala regională Wacken Metal Battle de la Cluj a trecut în cel mai pozitiv fel posibil pentru noi. Surpriza a fost mare să aflăm că, deşi nu ne aflam la noi acasă, în Timişoara, publicul clujean ne-a votat şi a fost alături de noi. Mulţumim Cluj, mulţumim organizatorilor şi juriului pentru votul de încredere şi aşteptăm să ne vedem în finală, la Sibiu” a declarat Edmond Karban, solistul si chitaristul de la Transceatla.

Următoarele semifinale vor fi pe 5 iunie la Iaşi (Club Underground) si 6 iunie la Bucureşti (Club Fabrica) iar finala nationala va fi pe 25 iunie la Sibiu. Finala internaţională va avea loc în perioada 29-30 iulie, în cadrul festivalului Wacken Open Air (Germania).

Alte stiri din Muzica

Ultima oră