Toulouse Lautrec lansează noul album în Club Control

22 Mai 2019 | scris de Alex Revenco
Toulouse Lautrec lansează noul album în Club Control

La 10 ani de la înființare, grupul Toulouse Lautrec lansează al patrulea album de studio, intitulat simplu „X”. Concertul de lansare va avea loc pe 23 mai în Club Control, ocazie cu care veți putea de asemenea gusta din vinul „Toulouse Lautrec X” lansat de către formație și promovat cu ocazia aniversării.

Pe noul album Toulouse Lautrec veți regăsi piese lansate recent ca „La început”, „O lume mai bună”, „Pot să merg și singur”, dar și piese în primă audiție. Vezi aici “La început” (video)- https://youtu.be/L5NqJzyTWAA

Toulouse Lautrec şi-au început cariera muzicală în 2009. În cei 10 ani au lansat albumele Heroes (2011), Extraordinar (2013) şi Dejun pe iarbă (2015).

Aceste albume au cuprins piese situate în topurile radiourilor româneşti precum "Te spun", "Domino", "Apartman", "Nu se termină aşa", "Aur", "Camera 203". De-a lungul timpului, cei de la Toulouse Lautrec au avut numeroase concerte în ţară dar şi în afara ei –în Austria, Franța, Rep. Moldova, Ungaria, Polonia și Germania.

În luna aprilie, a.c. Toulouse Lautrec a lansat vinul „Toulouse Lautrec X” – un proiect dezvoltat în colaborare cu Alira, un Cuvée 2015 din Merlot şi Cabernet Sauvignon aflat în gama vinurilor superioare.

Evenimentul de lansare a avut loc pe 18 aprilie la Dianei 4 din București. Alte amănunte pe www.toulouselautrec.ro. Booking: www.overground.ro. Biletele la concertul din Control se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua de distribuție IaBilet la prețul de 40 de lei (presale) și 50 de lei la intrare.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră