Tori Amos a lansat un nou single (audio)

02 Aug 2017 | scris de Alex Revenco
Tori Amos a lansat un nou single (audio) Galerie foto (2)

Una dintre cele mai prolifice şi de succes artiste din din generatia ei, Tori Amos a lansat  “Cloud Riders”, primul single extras de pe albumul „Native Invader”, ce va fi lansat pe 8 septembrie, de prestigiosul label Decca Records.

 Cel de-al 15-lea album Tori Amos este “o experienta intensă de muzicalitate, protest, sensibilitate şi durere”. In vara anului trecut interpreta a facut o excursie prin Smoky Mountains din Carolina de Nord, “cu intentia de a se reconecta la povestile inspirate de locurile natale ale familiei mamei”. Dar planurile i-au fost date peste cap de un atac cerebral sever suferit de mama sa, Maryellen Amos, care a ajuns incapabilă să vorbească, “un eveniment neasteptat, ce a contribuit la dezechilibrarea balanţei existenţiale” a lui Tori

 Tori Amos va incepe un turneu international pe 6 septembrie in Irlanda, ce include showuri la Royal Albert Hall pe 4 octombrie, la Manchester’s Palace Theatre, pe 5 octombrie si la Glasgow’s O2 Academy, pe 6 octombrie. Cel de-al 15-lea album al lui Tori va fi disponibil fizic si digital, dar si ca disc vinyl. CD-ul va fi disponibil în format standard si deluxe; ultimul având o carte pe post de coperta si doua piese bonus.

 Spre finalul anului 2016, Tori Amos a lansat piesa Flicker, pentru cunoscutul documentar Audrie and Daisy, abordand problema abuzurilor sexuale din timpul liceului. Cunoscuta pentru proiectele umanitare, Tori este co-fondator al RAINN, cea mai mare organizatie impotriva abuzurilor sexuale din SUA.

 Ascultă mai jos noul single semnat Tori Amos

https://www.youtube.com/watch?v=DmVvSjVFh28&feature=youtu.be

 

 

 

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră