Top t 2017, ediţie aniversară. Programul festivalului

23 Iun 2017 | scris de Alex Revenco
Top t 2017, ediţie aniversară. Programul festivalului

Cel mai vechi festival de muzica rock din Romania a înregistrat 29 de editii intre 1983 si 2015.

De-a lungul anilor festivalul a gazduit pe scena cei mai importanti artisti romani de gen si a constituit o rampa de lansare pentru multe nume devenite importante ale muzicii rock din Romania. In acelasi timp Top t a oferit spatiu pentru formatii din Bulgaria, Ungaria, Austria, Grecia, Polonia, Franta, SUA, Suedia.

Afectat in ultimii ani de probleme financiare si de consecintele evenimentelor din clubul Colectiv , factori care au limitat desfasurarea si amploarea festivalului, top t isi doreste in 2017 sa reia „rezistenţa rock”. Top t a fost in 1996 primul festival de rock din Romania inregistrat live pe caseta audio, a fost primul festival rock transmis integral la televiziune in anii ’90 la Storm TV si la TVR 2, apoi, in anii 2000, a fost transmis integral online in timp real.

In 2017 top t devine primul festival de gen căruia i se dedică o carte ,lansata in aprilie in Buzau si Bucuresti. Anul 2017 a adus si transpunerea digitala a editiilor din 1989 si incepind cu 1994 , distribuirea filmarilor pe youtube.com aducind zeci de mii de vizualizari si o revigorare a imaginii festivalului .

Editia din anul 2017, cea de-a 30-a, va avea loc in perioada 15-16 septembrie, la After City,  intr-un spatiu nou, modern, semideschis,acoperit ,cu vizibilitate perfecta din orice unghi din public, cu sunet si lumini profesionale,intr-un ambient prietenesc care sa ofere atmosfera dinamica de festival , siguranta publicului si artistilor. Ca noutate si provocare vom avea in ficeare seara, cu o ora inainte de incepere,in pauzele dintre recitaluri si la final, rockoteca,  sustinuta de animatori de renume.

Iată programul festivalului Top T 2017, rezultat in urma finalizarii selectiei de catre organizatorii evenimentului, arată astfel:

15 septembrie-Am Fost La Munte Si Mi-a Placut, E-an-na, White Walls, Taine, Trans Expres, Dirty Shirt – headliner

16 septembrie- Arashai, Blacksheep, Hteththemeth, Survolaj, Trooper, Celelalte Cuvinte – headliner.

Organizatorii au precizat ca un comunicat oficial detaliat va fi disponibil dupa ce fiecare formatie va confirma prezenta in cadrul festivalului.

Biletele si abonamentele se pot procura astfel:

până pe 1 august la preturi reduse: 50 lei/seara, 80 lei abonament /2 seri exclusiv on line la www.ambilet.ro.

după 1 august vor putea fi achizitionate la preturile de 60 lei/seara si 100 lei abonament/2 seri si on line exclusiv la www.ambilet.ro si fizic la Libraria Faust (Piata Dacia Buzau).

Alte stiri din Muzica

Ultima oră