The Temper Trap, in premiera in Romania. Concertul, marţi, în Fratelli (VIDEO)

20 Feb 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
The Temper Trap, in premiera in Romania. Concertul, marţi, în Fratelli (VIDEO)

Australienii de la The Temper Trap vor susține primul concert în România, pe data de 21 februarie 2017, la Fratelli Studios din București, începând cu ora 19:00. Trupa se află în plin turneu de promovare a noului lor album, „Thick as Thieves”, lansat în 2016. În deschidere va concerta trupa The Mono Jacks.

The Temper Trap are peste un milion de albume vândute și a cântat în deschiderea turneelor Coldplay și Rolling Stones, trupa fiind prezentă și la Festivalul Glastonbury din Anglia, considerat cel mai important festival din Europa. Formația a fost înființată în 2005, în Melbourne, de către solistul Dougy Mandagi, Jonathon Aherne (bas), Toby Dundas (tobe) și Joseph Greer (clape și chitară). A cunoscut succesul rapid, iar în 2008 trupa s-a stabilit în Regatul Unit, pentru a fi prezentă pe cea mai importantă piață de muzică la nivel mondial.

Primul album al trupei, „Conditions”, a fost lansat în iunie 2009 și s-a bucurat de recenzii favorabile, precum și de vânzări record. Astfel, s-a clasat în foarte scurt timp pe locul nouă în topul ARIA Albums și a intrat în top 30 în UK Albums Chart. Piesele formației se bucură de aprecierea publicului, iar hit-ul „Sweet Disposition” a intrat în majoritatea topurilor europene, fiind între primele cinci melodii ascultate în Belgia, Irlanda și Marea Britanie. În plus, celelalte piese ale formației ating vizionări record încă de când sunt lansate.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră