The Hollywood Vampires au cântat la Lisabona

30 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
The Hollywood Vampires au cântat la Lisabona

De astăzi într-o săptămână, supergrupul The Hollywood Vampires ajunge în România, pentru un concert unic în Europa de Est.

Setlist cu 21 de piese

Vinerea trecută, 27 mai, Cooper, Depp, Perry & Co au fost headlineri la Rock In Rio din Lisabona, unde au cântat trei compoziții proprii și optsprezece piese rock, clasice, semnate David Bowie, The Who, T. Rex, The Doors și Led Zeppelin, printre altele. Alături de trio-ul menționat mai sus, pe scenă au urcat Robert DeLeo (Stone Temple Pilots) la bass, toboșarul Matt Sorum, chitaristul Tommy Henriksen și Bruce Witkin- pian, percuție chitară.

Un vis devenit realitate

"Formăm o gașcă de prieteni care s-au reunit într-adevăr întâmplător și pe parcursul anului trecut am fost în cele din urmă capabili să reglăm programele noastre pentru a pleca în turneu. Să cântăm în acestă componență este ca un vis devenit realitate . După ce am văzut reacția publicului la Rock in Rio din Brazilia, în 2015, în fața a 100.000 de fani, am știut că acest grup va rupe, la naiba, aș dori să fiu în audiență ca să văd cum arătăm” a declarat Joe Perry, chitaristul Aerosmith. Potrivit lui Alice Cooper, The Hollywood Vampires a început să lucreze la cel de-al doilea album.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră