The Cure la Rock The City Festival 2019 !

05 Noi 2018 | scris de Alex Revenco
The Cure la Rock The City Festival 2019 !

Pentru prima oara in Romania, The Cure va susţine un concert extraordinar, pe 22 iulie, in Piata Constitutiei, eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production şi DDEE.  Alaturi de celebra formaţie britanica vor urca pe scenă irlandezii de la God Is An Astronaut (post-rock).

In peste 40 de ani de activitate muzicala, The Cure a avut mai mulţi componenţi (13), la evenimentul din Bucuresti, de anul viitor regasindu-se: Simon Gallup - bass, Jason Cooper- tobe, Roger O’Donnel- claviaturi, Reeves Gabrels- chitara si Robert Smith - voce si chitara.

Primul concert The Cure a avut loc in 1978. Urmariti obsesiv de cifra 13, formatia are la activ 13 albume de studio, cu vanzari de peste 27 de milioane de copii,mai mult de 40 de single-uri., cateva materiale live, valoroase coloane sonore si o multitudine de alte activitati culturale conexe, The Cure având o influenţă decisivă asupra mai multor grupuri celebre.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim si pe eventim.ro, incepand de marti, 6 noiembrie, ora 9.00, la urmatoarele categorii de preturi: Diamond Circle pret 390.00 lei, Golden Circle pret 280.00 lei, Acces General/Standing pret 220 lei

Alte stiri din Muzica

Ultima oră