The Australian Pink Floyd Show 2018, live la Sala Palatului.

02 Mai 2018 | scris de Alex Revenco
The Australian Pink Floyd Show 2018, live la Sala Palatului. Galerie foto (2)

Sâmbătă, 5 mai, Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment prezintă, în premieră, în România, spectacolul The Australian Pink Floyd Show 2018, la Sala Palatului.

The Australian Pink Floyd este o formaţie de rock progresiv și psihedelic, care și-a dedicat întreaga activitate muzicală grupului Pink Floyd. Înființată în urmă cu 30 de ani, în Adelaide - Australia, The Australian Pink Floyd a susținut de-a lungul timpului show-uri memorabile în peste 35 de țări de pe tot mapamondul, la care au asistat mai mult de 4 milioane de spectatori.

În prezent, formaţia are în componență 11 membri, dintre care trei sunt cei mai longevivi și fondatori: Steve Mac - vocal și chitară, Colin Wilson – chitară bass și vocal și Jason Sawford – clape. Show-ul pus în scenă de The Australian Pink Floyd este unul inspirat din cele realizate de Pink Floyd și se bazează pe lumini, animații și stereograme laser 3D, care să impresioneze publicul spectator. De altfel, este prima formaţie din lume care a introdus, în 2011, stereogramele 3D în show-uri.

Odată cu aniversarea de 30 de ani, The Australian Pink Floyd oferă ocazia fanilor români să se bucure de muzica legendarilor Pink Floyd într-un spectacol unic, de neratat. Biletele pentru show-ul de la București se găsesc în rețeaua Eventim și pe http://www.eventim.ro, la următoarele prețuri: VIP – 310 lei, Categoria I – 270 lei, Categoria II – 220 lei, Categoria III – 170 lei, Categoria IV – 90 lei.

 

SHARE

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră