Teodora Enache canta cu Big Band-ul Radio

13 Mai 2015
Teodora Enache canta cu Big Band-ul Radio
Concertul de jazz de la Sala Radio, o tradiţie lunară pe care a instaurat-o Big Band-ul Radio dirijat de Ionel Tudor  vă propune în luna mai o întâlnire „de neratat”, cu Teodora Enache, una dintre cele mai apreciate voci ale jazz-ului românesc. Marţi, 19 mai, de la ora 19.00, la Sala Radio, avem ocazia de a o asculta pe cea care, în peste 25 de carieră, a cântat alături de mari muzicieni de jazz din lume, precum Stanley Jordan, Curtis Fuller, Les Paul, Ricardo Scale, Darius Brubeck, Burton Greene.

Teodora Enache a urcat pe scena unor sali ca Library of Congress (Biblioteca Naţională a Statelor Unite -  Washington), Columbia University, CalTech University, Kumbwa Jazz Centre etc. şi a purtat muzica ei în turnee în întreaga lume: Montreal, Montreux, Marciac, Budapesta, Panama, Paris, Viena.

În anul 2006, Radio România i-a acordat Premiul de excelenţă pentru cea mai buna contribuţie internaţională a unui artist de jazz din România. „Muzica mea este o formă de explorare în drumul către eul meu interior; cât despre jazz, este doar limbajul care mă ajută să comunic cu colegii mei de scenă”, spune Teodora Enache.  

 

 

 

 

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, în Magazinele Germanos şi la Casa de Bilete a Sălii Radio.

 

Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.  Accesul la Sala Radio, cu transportul în comun, se poate face cu liniile de tramvai nr. 24 şi 44 până la staţia „Radio România” – Piaţa Virgiliu (Str. Berzei la intersecţia cu Ştirbei Vodă, în apropierea străzii Berthelot). Puteţi de asemenea alege mijloacele de transport care circulă în apropiere – Str. Mircea Vulcănescu, Str. Berzei, Str. Ştirbei Vodă, Bdul. Eroilor, Calea Plevnei, Bdul. Dinicu Golescu - autobuzele 133, 178, 126, 168, 226, 368 etc.  (A.R.)

Alte stiri din Muzica

Ultima oră