Succes fabulos al tenorului Juan Diego Flórez si al sopranei Teodora Gheorghiu pe scena Operei din Bucuresti

09 Sep 2018
Succes fabulos al tenorului Juan Diego Flórez si al sopranei Teodora Gheorghiu pe scena Operei din Bucuresti

Juan Diego Flórez, unul dintre cei mai apreciațitenoridin lume, a fost protagonistul unuia dintre cele mai sonore evenimente din lumea operei din ultima perioadă din România, pe scena Operei Naționale București. 

 

Concertul extraordinar a fost organizat de Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, în parteneriat cu Opera Națională București, co-producător TVR1Juan Diego Flórez a fost acompaniat de orchestra Operei, sub bagheta dirijoruluiMihnea Ignat.

 

Alături de Juan Diego Flórez, pe scena Operei a evoluat soprana Teodora Gheorghiu, care a impresionat publicul atât în dificile arii de belcanto, cât și în duetele cu tenorul Juan Diego Flórez.

 

La cererea entuziastă a publicului, soliștii au mai oferit la bis o variantă emoționantă a ariei O mio babbino caro din Gianni Schicchi de Puccini, o versiune colorată și plină de patos a canzonettei Granada și cekebrul duet O soave fanciulla din Boema de Puccini în care Teodora Gheorghiu și Juan Diego Flórez s-au armonizat extraordinar, încheind seara în uralele audienței.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră