Află de ce Sting nu-și va lăsa averea celor șase copii

19 Noi 2016 | scris de Magda Marincovici
Află de ce Sting nu-și va lăsa averea celor șase copii

Totuși, Sting a mărturist invitaților la emisiune că nu are intenția de a-și lăsa progenitura în mizerie, dar averea lui nu va fi risipită în familie, amintind de ceea de s-a întâmplat în familia altui cântăreț celebru, Prince.
Dimpotrivă. Sting a dat asigurări că dacă au dificultăți, evident îi ajută. Ei au încălțăminte bună, haine, o bună educație, dar ei nu se așteaptă să moștenească mulți bani, a adăugat Sting, precizând că ei au reacțioant foarte bine atunci când au aflat de decizia lui.

Copiii mei sunt foarte independenți, foarte echilibrați. I-am educat bine din acest punct de vedere, a completat Sting.

Joseph, fiul cel mai mare, care va sărbători în curând împlinirea a 40 de ani, face carieră în muzică. Cunoscut sub numele de Joe Sumner, el este interpretul și basistul grupului de rock Fiction Plane. Fiica, Eliot Pauline, cu numele de scenă Coco Sumner, este cântăreață și în acest an a scos al doilea album. Bridget, este actriță și apare pe afișe cu numele de Mickey Sumner, în special în rolul personajului Francesca din The Borgias.

Sting are șase copii, cu vârste între 21 și 40 de ani. Joseph și Fuchsia Kateherine (Kate) din mariajul cu actrița Frances Tomelty, de care s-a despărțit oficial în 1984. Ceilalți patru copii, Bridget Michaela alias Mickey, Jake, Eliot Pauline (Coco) și Giacomo Luke, sunt rodul relației cu actrița Trudie Styler, cu care Sting formează un cuplu de 24 de ani. Sting s-a căsătorit cu aceasta în 1992, după zece ani de relație.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră