Ștefan Bănică, două concerte de Mărţişor: “Te iubesc, femeie!”

07 Feb 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
Ștefan Bănică, două concerte de Mărţişor: “Te iubesc, femeie!”

Ștefan Bănică sărbătorește femeia, pentru al șaptelea an consecutiv, prin două concerte acustice extraordinare „Te iubesc, femeie!”. Ambele spectacole vor avea loc pe 4 martie: de la ora 17 & ora 20, la Sala Radio din București. 

Concertele acustice marca Stefan Banica au avut loc pentru prima data in anul 2011, iar de atunci, in fiecare an, in luna martie, artistul sarbatoreste doamnele si domnisoarele, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, prin cele mai frumoase cantece de dragoste, lansate de-a lungul anilor. Concertul acustic este un altfel de concert, unul de suflet, in care cantecele sunt reinterpretate in varianta acustica, cu un sunet mai cald, cu accent pe o atmosfera mai intima. Nu vor lipsi momentele inedite, pline de emotie si bucurie.

Concertele “Te iubesc, femeie!” reprezinta cadoul meu special pentru doamne si domnisoare, cu prilejul Zilei Femeii, un buchet cu cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul meu. Este, poate, cea mai buna ocazie de a-mi reorchestra piesele in maniera acustica si de a obtine un sunet cald, cu un mesaj pe masura, care sa mearga direct la sufletul celor care asculta.” – declara Stefan Banica.

Ştefan Bănică a lansat de-a lungul timpului foarte multe cântece de dragoste, iar concertele acustice “Te iubesc, femeie!” inseamna o ocazie perfectă pentru a le dărui publicului si, in mod special, doamnelor si domnisoarelor, intr-o atmosferă unică, de neuitat. În concert se vor regăsi cele mai frumoase melodii compuse de Ștefan Bănică de-a lungul carierei, cântece mai noi sau mai vechi, apărute pe discurile sale de-a lungul anilor. Unele piese au fost promovate la radio, au fost hit-uri sau transformate în videoclipuri, dar altele au rămas doar pe albumele artistului sau au fost cântate rareori în concerte. Iar concertele acustice reprezinta un bun prilej pentru a le redescoperi si a le aduce in atentia publicului.

Dacă vrei să petreci o seară specială, vino împreună cu cei dragi la concertul acustic Ștefan Bănică - “Te iubesc, femeie!” - 4 martie, ora 17 & ora 20, la Sala Radio din Bucuresti.

Biletele se găsesc la Sala Radio, Sala Palatului si online: eventim.ro,  bilete.ro,  vandbilete.ro,  blt.ro,  bilete.salapalatului.ro 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră