Spectacol aniversar, Alexandrina X

17 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Spectacol aniversar, Alexandrina X

Alexandrina a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău (Republica Moldova) iar activitatea ei se leagă de muzică, pictură și poezie.

Din 2006 s-a stabilit în România

În 2005, a fost una dintre protagonistele filmului "Trois femmes de Moldavie", în regia lui Paul Cuzuioc, pe a cărui coloană sonoră s-au aflat câteva dintre piesele sale. Din 2006 s-a mutat în România, unde a început să susțină concerte în București-Cafe Deko, Clubul Țăranului, fabrica, sala Radio, Control etc. și în alte orașe. Alexandrina cântă în română, franceză și rusă o muzică ce se încadrează între pop -rock- jazz -soul. Are la activ două albume Om de lut (2009) și Flori de spin (2014).

Mini-turneu aniversar

Pentru că anul acesta sărbătorește 10 ani de activitate muzicală ea susține un mini-turneu în țară. După ce a fost la Iași, Alexandrina & Band va cânta joi, 19 mai, la Sala Radio din Capitală. Concertul, ce va începe la ora 20:00, va dura cel puțin două ore și va cuprinde atât cântece de pe cele două albume, cât și piese noi, unele în primă audiție. Biletele sunt 60, 80 și 100 de lei, disponibile în rețeaua eventim. După București, Alexandrina are spectacole la Timișoara, 28 mai și Cluj, iunie (în cadrul TIFF 2016).

Alte stiri din Muzica

Ultima oră