Space Needle deschide concertul Black Label Society

12 Mai 2015
Space Needle deschide concertul Black Label Society
 
Pe 27 Iulie, la Arenele Romane, inainte de faimosul chitarist Zakk Wylde ('copilul' lui Ozzy Osbourne) si formatia sa, Black Label Society, va evolua Space Needle, trupa reprezentativa pentru scena grunge de la noi. Continuând moștenirea lăsată de pionierii genului din Seattle,  Space Needle aduce, o notă foarte personală sound-ului inconfundabil al anilor 90.
Primul videoclip, pentru piesa „What do you mean”, a fost lansat în iarna anului 2013, DIY, cu ajutorul regizorului Alex Ipate si  operatorului Tiberiu Onosa. Al doilea videoclip oficial al trupei,  „White cow”, a apărut în mai 2014 iar piesa apare pe coloana sonoră a producției americane „Fright Night 2: New Blood”. Este o comedie cu vampiri, în regia lui Eduardo Rodriguez, filmata in Romania. Alaturi de Space Needle, pe soundtrack-ul filmului apar  doar muzicieni americani, precum trupele Gram Rabbit si Tyler Blew and the Secret People sau interpreta/ actrita Dez Cleo. 
Alex Purje- voce, chitara, Nicolae Arama-chitara, Călina-Maria Curticăpean- bass și  Ati de Chile- tobe împărtășesc aceeași pasiune pentru muzică, în special grunge, si sunt impreuna de doi ani. In noiembrie trecut Space Needle a lansat primul album, înregistrat de Sultan Nasser la StratRec Studio, București si aparut la Fiver House Records. Discul, editat de Nicolae Aramă a fost mixat & masterizat de producatorul britanic Adam Whittaker. 
 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră