Soluție heavy metal: M.S. propune „ Țeapa” (video)

28 Iun 2016 | scris de Alex Revenco
Soluție heavy metal: M.S. propune „ Țeapa” (video)

Este prima piesă de pe viitorul album, ce va fi lansat la toamnă.

Grupul are trei albume 

M.S. a fost înființat în anul 2000, la inițiativa lui Doru Istudor, fostul lider Voltaj din anii 1987 - 1992, când trupa cânta rock. M.S. a înregistrat până acum trei albume: „Rugina nu moare” (2002), „A Breath Of Fresh Air” (2006) și „A' venit baieții!!!” (2010). În actuala componență, alături de membrii fondatori Costica Sandu - voce, George Costinescu - bass și Doru Istudor - tobe, sunt doi experimentați chitariști din rockul autohton: Adrian Sîrbu și Mihai Vlahopol.

Referire la clasa politică de la noi

Iată versurile primei piese de pe viitorul album M.S., scrise de Doru Istudor, cu referire la clasa politică de la noi: „Stau bine în țeapă/ și privesc în jos/ Nu știu de ce sunt aici/ iar ei râd și mă fac prost/ Stau bine în țeapă/ am decis recent/ Fac parte dintr-un sistem/ care se vrea coerent./Țeapa e mareață/ o țeapă și-un tun/ E un mod de viață/ viață de nebun/ Ei zic că-mi știu firea/ râd și chefuiesc/ Eu stau calm și chibzuiesc/ cum să-i prăpădesc!. / Circul n-are milă/ ba ești sus, ba jos/ Iau tot ce se poate/ chiar de-i de prisos/ M-adaptez la țeapă/ am obrazul gros/ Iar ei zic: "Ce bine-i stă”!/ uite-al dracu de fițos/ Mi-e tare greu/ să fie așa mereu/ M-am săturat/ să fiu din nou blamat”.

Refren: „Tot mai bine în țeapă/ decât cu voi, și banii se fac scrum/ Am furat o viață, fraieri ca voi/ Și am sa mă răzbun!”

Vezi mai jos „Țeapa”, o mostră de rock realizată de veteranii de la M.S.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră