Solistul Exploited e în spital. Showul de la Metalhead Meeting anulat

01 Iun 2016 | scris de Alex Revenco
Solistul Exploited e în spital. Showul de la Metalhead Meeting anulat

În februarie 2014, Wattie Buchan, solistul legendarului grup punk The Exploited a suferit un atac de cord în timpul concertului de la Lisabona, inclus în Resurrection Tour of Chaos

Wattie Buchan așteaptă să fie operat

Organizatorii festivalului Metalhead Meeting, ce va avea loc la sfârșitul acestei săptămăni au trimis următorul comunicat: „Dragii noștri, ne vedem nevoiți să vă anunțăm ca Exploited anulează, pentru a doua oară, un concert în România, așa că formația nu va mai veni la Metalhead Meeting. Solistul Exploited momentan se află în Las Vegas, în spital, unde asteaptă să fie operat... Cel mai probabil grupul va anunța în curând aceste informatii. Să-i urăm multă sănătate și să sperăm că își revine.

Până vineri ora 14.00-cererile de returnare a banilor

Cei care doresc returnarea biletelor sunt rugati să se adreseze agentiei de ticketing de unde le-au cumparat. Foarte important este ca cei care doresc returnarea banilor să o facă până vineri 3 iunie la ora 14:00, cererile ulterioare nu vor mai fi luate in considerare.

Rotting Christ va cânta 80 de minute

Programul festivalului se modifică dupa cum urmează: Eluveitie urcă pe scenă la 22:45 iar Rotting Christ la 20:55 și vor cânta 80 de minute în loc de 60. Ne cerem scuze pentru aceste modificari de ultim moment dar unele lucruri nu le putem controla”

Alte stiri din Muzica

Ultima oră