Show complet la concertul Whispering Woods. VIDEO

16 Iun 2015
Show complet la concertul Whispering Woods. VIDEO
 Sâmbătă 20 iunie 2015, în clubul Fabrica formaţia clujeană Whispering Woods (symphonic gothic doom metal) lansează al doilea CD, „Perditus Et Dea”. Concertul de lansare va fi completat de Lamia Fantasy Fire Show. „Motivul pentru care avem nevoie pe scenă de fetele de la Lamia este că ne completează conceptul descris de piese printr-o coregrafie teatrală și pirotehnică.” spune Doru Căilean, chitaristul Whispering Woods).

Formatie tanara, cu o ascensiune spectaculoasa, Whispering Woods revine in Bucuresti dupa o absenta de trei ani, cu o formula extinsa, ce include şi trei prezente feminine (Alexandra Burca - soprana, Corina Hamat - mezzo-soprana si Catalina Popa - flaut, in acelasi timp membra si a formatiei Haggard). Whispering Woods va prezenta pe 20 iunie piese de pe primul album, "Fairy Woods", dar mai ales cele de pe al doilea, "Perditus Et Dea", ce va fi lansat cu aceasta ocazie.

Afisul serii este întregit de trei formaţii de top în zona dark/gothic/doom metal: Kratos, DinUmbră și Between Colors, toate cele trei trupe venind, la rândul lor, cu piese noi in recital. Intrarea e 20 lei iar biletele se gasesc la intrare, în seara concertului.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră