Show al chitarei electrice: blues, rock, fusion şi modern metal !

03 Iun 2018 | scris de Alex Revenco
Show al chitarei electrice: blues, rock, fusion şi modern metal !

Pe 5 iunie, la Cinema Pro, trei dintre cei mai buni chitariști ai României, Nicu Patoi, Florin Giuglea și Cezar Popescu, alături de alți instrumentiști valoroși precum Adrian Ciuplea, Mihai Ardelean, Răzvan "Lapi" Lupu, Hanes Radu și Berti Barbera, vor oferi un spectacol extraordinar în care chitara, stilul și virtuozitatea vor fi celebrate printr-un spectacol exploziv care poartă sugestiv denumirea de "Equilateral".

Bucureștiul are nevoie de manifestări periodice în cadrul cărora artiștii să se poată exprima la nivelul celor de la care se inspiră, pentru a menține legătura cu lumea pe care o explorează și o reprezintă. Pentru asta există excelenta idee de a-i asocia în diferite formule în care prietenia și plăcerea de a cânta primează. Un mediu al artei muzicale, cu valori comune în care toți cei implicați să-și împartă colegial repertoriul și scena.

Aceste evenimente au un carcater unic și nu ar trebui să lipsească din agenda oricărui iubitor de concerte și de superlative muzicale. Biletele se gasesc la casieria Cinema PRO (Strada Ion Ghica nr 3), pe www.iabilet.ro si in reteaua magazinelor partenere - Categoria A , 60 lei, Categoria B, 50 lei.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră