“Shadow of Your Love”o piesă inedită cu Guns N’ Roses (lyric video)

06 Mai 2018 | scris de Alex Revenco
“Shadow of Your Love”o piesă inedită cu Guns N’ Roses (lyric video) Galerie foto (2)

“Appetite for Destruction” este primul și cel mai de succes album al formației hard rock Guns N' Roses. Şi cum anul acesta se împlinesc 30 de ani de la lansare, grupul vrea să-l reediteze şi aniverseze.

Primul pas a fost punerea la dispoziţia fanilor a unei piese inedite, ce nu a mai avut loc pe albumul menţionat dar a fost înregistrat în aceeaşi perioadă cu "Welcome to the Jungle", "Nightrain", "Paradise City" sau "Sweet Child o' Mine".  Este vorba despre “Shadow of Your Love”, o piesă dinamică ce urmează să apară pe ediţia Super Deluxe a albumului “Appetite for Destruction”.

Vezi aici “Shadow of Your Love”

https://www.youtube.com/watch?v=aHUmy5PvPjQ

Va fi un 5 CD, după cum urmează Disc 1: Appetite for Destruction Remastered, Disc 2: B-Sides N' EP's, Disc 3: 1986 Sound City Session, Disc 4: 1986 Sound City Session N' More. Al cincilea este un audio disc Bly-Ray , cu 5.1 Surround Sound, ce conţine mixaje stereo (realizate de Elliot Scheiner şi Frank Filipetti) ale pieselor de pe “Appetite for Destruction” plus bonus tracks şi videoclipuri.

Pe lângă ediţia Super Deluxe, va fi o mai modestă Deluxe Edition (un 2CD) dar şi o impresionată colecţie “Locked n’ Loaded” (ediţie limitată-10.000, la preţul 999 de dolari)  cu viniluri, CD-uri, badge-uri, patch-uri şi multe altele, aşa cum se poate vedea în fotografia 2.

“Appetite for Destruction” a fost lansat pe 21 iulie 1987 (Geffen Records), a ajuns locul 1 în topul american Billboard 200 şi în alte ţări. Până în 2008, în SUA a fost certificat de 18 ori cu platină, adică 18 milioane de unităţi vândute. Albumul a fost deasemenea Disc de Diamant în Canada, de trei ori Disc de Platină în Marea Britanie, Disc de Platină în Germania, Austria, Japonia, Elveţia, Noua Zeelandă, Australia etc, etc.

Discul a fost înregistrat în formula de aur a grupului: W. Axl Rose – solist vocal, synthesizer, percuţie, Slash – chitară solo, c.ritm, c. acustică, c. slide, talkbox, Izzy Stradlin – chitară ritm, c. solo, backing vocals, percuţie, Duff "Rose" McKagan – bass, backing vocals, Steven Adler – tobe, percuţie, backing vocals.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră