Seară thrash metal, cu trio-ul Nervosa, cap de afiș

18 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Seară thrash metal, cu trio-ul Nervosa, cap de afiș

Înființat în urmă cu șase ani în țara unde s-a născut Sepultura, grupul feminin Nervosa este cap de afiș pe 26 iunie (duminică) în cadrul evenimentului Metal Under Moonlight (ediția a 58-a), recomandat de Romanian Thrash Metal Club.

Other Eyes Wise, primul concert de club în Capitală

În iunie, trupa susține un amplu turneu european, ce include, în premieră, și Bucureștiul. Tot în iunie, Nervosa lansează "Agony", cel de-al doilea album, ce apare la prestigioasa casă de discuri Napalm Records. Pe afiș mai sunt trupele War- Head (Croația)- care cântă o combinatie de old school thrash si death metal , Other Eyes Wise (Marea Britanie)- pentru prima oară la București, într-un concert de club. Discreți în prezentări, britanicii spun că ar fi „pe placul celor care ascultă Meshuggah, Kyuss, Machine Head sau Mastodon”. Pyroblast s-a format în 2014 și este singura formație autohtonă aleasă în deschidere.

Biletul are preț studențesc-25 de lei

Pyroblast s-a format în 2014 și este singura formație românească aleasă în deschiderea regalului thrash metal din 26 iunie. Accesul publicului în fabrica începe la ora 19.00, iar concertele în jurul orelor 19.30- 20.00. Intrarea este 25 de lei (în seara concertului, dar se accepta și rezervări, cu plata în avans - relații la 0722.814.991). Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Va fi stand de merchandise cu CDuri si tricouri. Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului și plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră