Seară rock & stoner marca 7 Inc

10 Oct 2016 | scris de Alex Revenco
Seară rock & stoner marca 7 Inc

Un adevărat mini festival va avea loc în club Fabrica, cu participarea formaţiilor ‚Valley of the Sun [SUA], House of Broken Promises [SUA],Dot Legacy [FR] şi din România RoadkillSoda & Wooldozer, pe 12 octombrie @ fabrica

Valley of the Sun (foto) s-a infiintat in 2010, cand a fost lansat si primul material, intitulat chiar "Twothousandten". La un an dupa, au lansat un al doilea EP, “The Sayings of the Seers”, care a facut fanii sa declare ca Valley of the Sun iti intra incet dar sigur in minte si se lipesc de tine pentru mult timp. In 2013, a lansat un proiect pe IndieGoGo pentru a-si putea finanta primul LP, ceea ce s-a si intamplat. Cu ajutorul celor de la Fuzzorama Records, Valley of the Sun au lansat in 2013 albumul “Electric Talons of The Thunderhawk”, iar momentan se afla in turneu pentru promovarea celui mai nou album, lansat anul acesta, intitulat “Volume Rock”.

House of Broken Promises a renascut din cenusa trupei Unida, care la randul ei a fost produsul lui John Garcia dupa despartirea legendarei Kyuss – una din trupele pioniere ale desert rockului.

Dot Legacy s-a infiintat in 2009, departe de ideea de a calatori si a canta in jurul lumii, ci mai degraba a pornit ca un proiect al unor pusti de liceu din Paris, care cantau in beci. Clasic. Insa tot clasic au si evoluat: au semnat cu Setalight Records, apoi au lansat un EP, iar dupa, totul a inceput sa decurga firesc. La scurt timp, au plecat intr-un turneu in Europa si unul in Brazilia, sustinand peste 100 de concerte alaturi de Truckfighters si Mars Red Sky, ajungand sa se faca cunoscuti prin show-uri energice si distincte. Dot Legacy se afla in turneu alaturi de Valley of the Sun, pentru a strange fonduri in vederea lansarii celui de-al doilea album, “To the Others”. Acest turneu va fi urmat de inca unul, de data aceasta alaturi de Truckfighters.

Dupa lansarea celor trei albume, RoadkillSoda s-a bucurat de succes atat local, cat si in afara, cantand alaturi de Slash & Myles Kennedy, Nick Oliveri, Planet of Zeus, Black Tusk, Karma to Burn, Crowbar, Elder, Mos Generator si multi altii. Anul 2016 a adus cu el schimbari de componenţă, vocalul şi toboşarul, un clip nou, multe concerte si urmeaza si un album nou, asteptat cu nerabdare de fani.

Lansată în urmă cu doi ani, trupa Wooldozer cântă un mix de stoner, progressive si alternative, piperat cu mult simt al umorului. Anul acesta, Wooldozer a lansat primul single cu Vladimir la voce, intitulat “Heavy Matter”, care se va regasi si pe urmatorul album, la care baietii au declarat ca lucreaza deja cu spor. La sfarsitul lunii august au realizat inca un single, intitulat “Woolves”.

Program:
Acces public @19:30
WOOLDOZER @ ~20:00
ROADKILLSODA @ ~21:00
DOT LEGACY @ ~22:00
HOUSE OF BROKEN PROMISES @ ~23:00
VALLEY OF THE SUN @ ~00:00
Intrarea este 40 de lei in avans, pe eventbook.ro, şi 50 de lei, la intrare. Accesul elevilor intre 16 si 18 ani este gratuit pe baza buletinului si a carnetului de elev.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră