IMAGINEA RUŞINII. O fotografie cu Bobbi Kris­tina Brown moartă, în sicriu, va fi scoasă la vânzare!

04 Aug 2015
IMAGINEA RUŞINII. O fotografie cu Bobbi Kris­tina Brown moartă, în sicriu, va fi scoasă la vânzare!
 O fotografie în care fiica celebrei cântăreţe Whitney Houston, Bobbi Kris­tina Brown, apare moartă, în sicriu, a fost realizată în ziua înmormântării acesteia alături de mama sa şi vândută unui tabloid, scrie Voici.

Imaginea riscă să fie dată publicităţii în curând. Familia decedatei luptă din răsputeri acum pentru a afla cine a făcut acea fotografie şi a vândut-o pe 100.000 de dolari.

După mai multe luni de comă, Bibbi Kristina Brown s-a stins din viaţă la 216 iulie.

Într-un comunicat trimis presei, familia sa declara următoarele:”Bobbi Kristina a murit înconjurată de membrii familiei. Ea este acumîntr-un loc liniştit, în braţele Domnului. Dorim încă o dată să mulţumim tuturor pentru imensa dragoste şi pentru susţinerea pe care ni le-au arătat în ultimele luni”. Înmormântată alături de mama sa, dispărută acum trei ani, Bobbi Kristina îşi doarme acum somnul de veci într-un cimitir din New Jersey.

Cum la înmormântare au participat doar membri ai anturajului acesteia, identitatea fotografului este cu atât mai interesantă pentru familie, ai cărei membri deja se ceartă pe această temă. (M.C)   

Alte stiri din Muzica

Ultima oră