Royal Hunt, încă un nume important pe afișul Posada Rock 2018 (video)

13 Iun 2018 | scris de Alex Revenco
Royal Hunt, încă un nume important pe afișul Posada Rock 2018 (video)

În seara de 31 august, danezii de la Royal Hunt vor îmbina melodia și virtuozitatea într-un recital excepțional, la Câmpulung Muscel.

Royal Hunt are o carieră de aproape 30 de ani, cu peste 1,7 milioane de discuri vândute și turnee în întreaga lume. Celor 14 albume de studio li se adaugă nu mai puțin de 5 albume live, ceea ce arată că trupa se simte foarte bine pe scenă, deși muzica pe care o cântă nu e una simplă: elemente de progressive și neoclassical metal turnate pe un schelet de rock clasic, peste care vocea inconfundabilă a americanului DC Cooper vine ca o potrivită încununare a soundului Royal Hunt.

În recitalul de la Posada Rock, trupa va promova cel mai recent album de studio, ”Cast in Stone”, lansat la începutul acestui an, despre care Andre Andersen, liderul trupei și principalul compozitor, spune că are toate elementele necesare pentru a sta la loc de cinste în discografia ROYAL HUNT: „originalitate, refrene care te prind, melodie, virtuozitate și o producție extraordinară“.

Din concertul de la Câmpulung Muscel nu vor lipsi însă hiturile trupei, precum ”Message to God” sau ”Last Goodbye”, cele care au încântat fanii de pe 5 continente.

Royal Hunt este a treia formație anunțată în recital la Posada Rock 2018, după americanii de la Ugly Kid Joe și grupul Luna Amară din Cluj. În perioada următoare, organizatorii vor anunța încă doi headlineri și un co-headliner din afara țării, precum și minim alte trei trupe românești.

Festivalul Posada Rock 2018 este organizat de Asociaţia Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung, este proiect prioritar al Ministerului Culturii și Identității Naționale şi se va desfăşura în perioada 31 august - 2 septembrie pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel.

Bilete și abonamente la preț redus puteți achiziționa de pe site-ul festivalului www.posadarock.com  și din rețeaua www.iabilet.ro.

Vezi mai jos o secvenţă live cu Royal Hunt

https://www.youtube.com/watch?v=hXMSauQ8qEU

Festivalul Posada Rock rămâne și în acest an o rampă de lansare pentru trupele rock tinere, păstrându-și și consolidându-și statutul de cel mai vechi și important festival concurs din țară. Pentru a participa la preselecția pentru concurs, formațiile doritoare trebuie să trimită până la 1 august 2018, la adresa de mail  contact@posadarock.com  următoarele materiale:

-cel puțin trei piese originale în format MP3;

-minim un material video sau un link către un material video care să conțină o piesă a formației interpretată LIVE;

-CV-ul formației (membrii, istoric, palmares, etc.);

- trei fotografii cu formația la o calitate cât mai bună.

Doar formațiile care vor depune aplicații complete vor fi admise în preselecție. În faza finală a concursului vor participa 10 formații. Formațiile selectate pentru finala concursului de la Câmpulung Muscel vor fi anunțate cel târziu pe 15 august 2018. Jurizarea pentru va fi facută de către un juriu de specialitate. Numele membrilor juriului vor fi făcute publice la momentul oportun.

Pentru formațiile participante la faza finală a concursului se asigură cazarea pentru membrii formației și maxim un însoțitor (manager, sunetist, promoter, etc.) și transportul: bilet tren clasa a II-a, bilet autobuz sau combustibil (un autoturism per formație, max. 7,5L/100 km). Decontul transportului se va face doar la prezentarea biletului, bonului sau facturii aferente.

Fiecare formație calificată în faza finală a concursului va avea la dispoziție un total de 30 de minute pentru set-up, line-check și recitalul propriu-zis. Orice depășire a timpului alocat poate duce la depunctarea sau chiar eliminarea formației respective.

Trupele clasate pe primele patru poziții la concursul din cadrul Festivalului POSADA ROCK 2018 vor fi premiate după cum urmează : Marele premiu – 2.000 euro, Locul 1 – 1.000 euro, Locul 2 – 500 euro,  Locul 3 – 200 euro.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră