Rockstadt Extreme Fest: noi confirmări la DrumStage

10 Iun 2015
Rockstadt Extreme Fest: noi confirmări la DrumStage
 Proiectul Drumstage, demarat şi organizat de NoCity Studio în colaborare cu X-Lab Solutions, va fi prezent la Rockstadt Extreme Fest în cea mai complexă formulă de până acum.Aflat la a patra ediţie, DrumStage are un format dinamic, centrat pe conceptul de “drum battle”, alături de recitaluri, workshopuri, concursuri, discuţii despre echipamente in live/studio şi nu în ultimul rand “meet and greet”. Alături de toboşarii anunţaţi deja, Andrei Ilie (Days of Confusion), Sergio Ponti (DorDeDuh), Adrian Tabacaru (Taine), Teodor Ciobanu (Electric Fence), Alex Muşat (Awake), Teo Popp (Dark Fusion), la Râşnov au mai fost confirmaţi Răzvan Ristea (Luna Amară) şi Alex Tarocco (Krepuskul).

În paralel cu activitatea de la Luna Amară, Răzvan a făcut parte din proiectul grime/hip hop Shadowbox, cu care a lansat un album in şi un EP. Actualmente face parte si din The Dream Diggers, cu care cântă un mix de downtempo-electronica. De mentionat si participarea in două trupe tribut, Redrum, cu un repertoriu Alice In Chains & grunge music din Seattle şi Covered in Nails, tribute to Nine Inch Nails.

Nascut in Italia şi mutat în România, Alex Tarocco are la activ peste 300 de concerte alaturi de Krepuskul şi a împărţit scena cu Behemoth, Machine Head, Alice Cooper, Dimmu Borgir, Arch Enemy, Sepultura, Crematory, Rotting Christ, Dark Tranquility etc. În perioada 2010 - 2011 a cântat cu Grimegod. Este endorser Csibisticks, detine si canta pe setul de tobe Tama şi pe un set Pearl Vision Limited Edition.

La Rockstadt Extreme Fest, proiectul DrumStage se va desfăşura între 12 şi 15 august. 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră