Rockerul Ronnie Wood, tată de gemene !

31 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Rockerul Ronnie Wood, tată de gemene !

Începând de luni, 30 mai, chitaristul de la Rolling Stones (68 de ani) și soția sa Sally Humphreys (38 de ani) sunt fericiții părinți a două fetițe.

Vestea a apărut pe Twitter

Cei doi s-au căsătorit în 2012, după șase luni de „dragoste nebună”. Ronnie a anunțat că soția lui așteaptă gemeni încă din decembrie (15) anul trecut. Potrivit The Sun, cuplul se pare că a încercat de mai mult timp să aibă un copil. Luni, Ronnie a postat pe Twitter „Aștept de #38 de săptămâni+” El a declarat "The Rolling Stones sunt încântați de veste, Keith (Richards) iubește copii, așa că este extaziat și Mick (Jagger) mi-a zis să-i dăm fetițele după un an, iar apoi el va fi dădaca noastră așa că acum îi spunem Nanny Mick”.

Toti copii lui Mick au fost cu Stones în turneu

"Stones formează o mare familie și totul este despre copii. În recentul turneu toată lumea a fost prezentă, Jade, Karis, James, Lizzy, Gabriel, Lucas și Georgia May (toți copii lui Mick !); Patti (Hansen) și fetele lui Keith (Theodora și Alexandra) și nepoata lui Charlie (Watts), Charlotte. Fetele mele se vor aduga la lista asta, sper să vină cu mine în turneu, în anii ce urmează”- a mai spus Ronnie. .

Ronnie mai are patru copii

Ronnie, a cărui avere e estimată la 35 milioane de lire sterline ($51 millioane) mai are un băiat, Jesse, 39 de ani, cu prima soție, Krissy Findlay, care a murit în 2005. Cu a doua soție, fotomodelul Jo Wood a fost căsătorit între 1985 și 2001. După ce l-a adoptat pe Jamie, 41 de ani (copilul lui Jo, dintr-o legătură anterioară) Ronnie și Jo au împreună o fată, Leah, 37 de ani și un băiat, Tyrone, 32 ani. 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră