Ritchie Blackmore cântă cu Rainbow „de distracție”

06 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Ritchie Blackmore cântă cu Rainbow „de distracție”

După ce a anunțat reformarea legendarului grup rock Rainbow, Blackmore a fost asaltat cu propuneri de concerte, el acceptând doar trei, două în Germania și unul în Marea Britanie.

Joe Lynn Turner era sigur că va fi convocat în Rainbow

Cum lumea a început să vorbească de un posibil turneu și chiar de înregistrarea unui nou album, faimosul chitarist a pus piciorul în prag, declarând ferm că pe el îl interesează doar propriul grup, Blackmore’s Night (folk medieval), și că cele trei concerte Rainbow sunt „de distracție”, și atât. Când a auzit de reformarea Rainbow, fostul solist, Joe Lynn Turner, a avansat ideea că formația va începe cu el.

Rămân trei concerte și nu va fi nici un album nou

Dar Ritchie a apelat la alți/ noi muzicieni și l-a sărit din schemă pe Joe Lynn, afirmând „Nu sunt fan al numelor mari. Îmi place să cânt cu muzicieni buni, nu cu oameni faimoși”. Întrebat de SpazioRock dacă e vreo șansă pentru un turneu mondial Rainbow, Ritchie a spus: „Nu, și nici un album nou nu va fi. Mă gândesc doar să mai cânt încă o dată vechile cântece. Sunt câteva concerte și doar pentru distracție. Angajamentele mele sunt cu Blackmore’s Night”. Rainbow va cânta la Monsters Of Rock Festival în Germania, pe 17 și 18 iunie și la Genting Arena, din Birmingham, pe 25 iunie.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră