Recital la înălţime, Harlequin_Jack live @ Balcony TV

07 Feb 2016 | scris de Alex Revenco
Recital la înălţime, Harlequin_Jack live @ Balcony TV

Trupa Harlequin_Jack a acceptat invitația echipei Balcony TV Bucharest și a susținut un scurt recital electric la înălțime, la etajul opt al unei clădiri din zona Pieței George Coșbuc.

În 60 de oraşe din 30 de ţări
Balcony Tv este o platformă online, internațională, care pune muzica live la înălțime. Balcony TV Bucharest face parte din marea familie Balcony TV care cuprinde peste 60 de orașe din 30 de țări. Lansarea oficială a avut loc pe 22 ianuarie, la ora 19:00, de atunci capitala noastră alăturându-se unor orașe ca Londra, Hamburg, Los Angeles, Tokyo, Buenos Aires, Tel Aviv, Paris sau Delhi.


Peste 70 de milioane de vizualizări
Cele peste 12 000 de video-uri adunate sub umbrela brandului, au reușit să aducă peste 70 de milioane de vizualizări canalului, alte 200 de episoade fiind produse în fiecare lună. Balcony Tv a început să își facă simțită prezența în industria muzicală, la nivel internațional, fiind o platformă independentă, prin care iubitorii de muzică, promotori și artiști din întreaga lume, sunt la un click distanță de a cunoaște scena muzicală live a unui oraș.


Printre artiştii care s-au alăturat proiectului Balcony TV se numără și nume consacrate ca Joss Stone, The Script, Ed Sheeran, Mumford & Sons, Nouvelle Vague și mulți alții.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră