Recital Alexandru Tomescu la Muzeul Naţional Cotroceni

14 Mar 2017 | scris de Alex Revenco
Recital Alexandru Tomescu la Muzeul Naţional Cotroceni

Radio România Muzical, unicul post românesc dedicat muzicii clasice,  împlinește, în 24 martie, 20 ani de existență. În colaborare cu Muzeul Național Cotroceni, un prim eveniment dedicat acestei aniversări va avea loc joi, 16 martie, de la ora 19.00: recitalul susținut de violonistul Alexandru Tomescu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați muzicieni români ai momentului, interpretul discului de muzică clasică al anului 2016.

Albumul “Bach to basics” semnat de Alexandru Tomescu a obținut în cadrul unui proiect organizat de Radio România Muzical, prin vot popular, titlul de "Disc de muzică clasică al anului 2016". Albumul a strâns un număr record de 5.546 voturi unice.

În seara de zilei de 16 martie, Alexandru Tomescu va interpreta în Sala Cerchez a Muzeului Național Cotroceni, lucrări pentru vioară solo de Bach, repertoriul inclus și pe "Discul de muzică clasică al anului 2016". La finalul recitalului, violonistul va oferi autografe.

Biletele pentru recitalul din 16 martie, sunt disponibile în rețeaua www.eventim.ro. Accesul la Muzeul Național Cotroceni este permis, începând cu ora 18.00, la intrarea aflată vis-à-vis de Grădina Botanică, în baza unui act de identitate.

Înregistrarea recitalului susținut în 16 martie de Alexandru Tomescu va fi difuzată la Radio România Muzical sâmbătă, 25 martie, de la ora 10.30.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră