Queen+Adam Lambert: încă 200 de bilete la Gazon B

20 Iun 2016 | scris de Alex Revenco
Queen+Adam Lambert: încă 200 de bilete la Gazon B

Unul dintre cele mai spectaculoase concerte desfăşurate vreodată în România, combină hiturile legendare cu elementele inovatoare de design de scenă, lumini şi efecte speciale.

Cea mai puternică maşină de fum din lume
Peste 300 de lumini inteligente vor fi instalate pentru concert şi vor fi însoţite de un joc de lasere impresionant, creat de aceeaşi companie care s-a ocupat de spectacolele din deschiderea şi închiderea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012. La toate acestea se adaugă cea mai puternică maşină de fum greu din lume, cu o capacitate impresionantă: poate umple 6 terenuri de tenis cu fum de grosimea de un metru într-un minut!

Ecrane de 6x4 metri
Construcţia scenei, cu o deschidere de 22 metri, a început în weekend şi va fi finalizată pe parcursul acestei nopţi. Scena se va prelungi cu un podium de 14 metri lungime, ce îi va aduce pe artişti mai aproape de public, iar ecranele de 6x4 metri vor asigura o mai buna vizibilitate întregului spectacol.

La Bucureşti, concertul nr. 13
Turneul european din 2016, început în luna mai în Portugalia, a trecut prin 15 ţări şi se va încheia peste cinci zile. Spectacolul din Bucuresti este al treisprezecelea din turneu şi marcheaza prima vizită în România. În urma ultimelor modificări în configuraţia producţiei, s-au suplimentat locurile din categoria Gazon B, fiind pus în vânzare un numar limitat de 200 de bilete. Acestea pot fi achiziţionate online de pe www.eventim.ro, din reţeaua magazinelor partenere şi in limita disponibilităţii, de la casele de biletele de la intrarea pe Bulevardul Libertăţii.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră