Proiecții de filme la ARTmania Festival !

23 Iul 2019 | scris de Alex Revenco
Proiecții de filme la ARTmania Festival !

ARTmania Festival, în colaborare cu Caravana TIFF și cu Lună Plină Internațional Film Festival deschid seria evenimentelor alternative ce vor avea în perioada 26 - 27 iulie 2019, cu proiecții gratuite de filme premiate internațional.

Cinefilii vor putea viziona în fiecare zi de festival o serie de filme special selectate pentru a se potrivi cu profilul festivalului. Acestea vor fi proiectate în Galeria Habitus din Piața Mică, între orele 11:00 – 18:00, unde ARTmaniacii vor avea acces gratuit în baza brățării de festival, în limita locurilor disponibile. Iubitorii de lucrări cinematografice vor avea ocazia să urmărească:

Generația Woodstock (foto) -Documentarul reia povestea celor 3 zile care aveau să schimbe modul în care o întreagă generație avea să abordeze muzica, artele, dar și politica și drepturile sociale. Într-o perioadă în care festivalurile în aer liber erau o raritate, patru tineri antreprenori, doi din lumea business și doi hippies, decid să organizeze un eveniment ale cărui șanse de succes erau minime. Deși reușesc să termine construcția scenei doar cu puțin înainte ca Jimi Hendrix să-și înceapă concertul, organizatorii reușesc să creeze ceva mult mai mare decât și-au imaginat vreodată: un curent ce avea să influențeze America și lumea întreagă, ani la rând. ARTmania Festival și Caravana TIFF deschid seria evenimentelor alternative de la cea de-a 14-a ediție cu proiecții de filme premiate

ARTmania Festival și East European Music Conference, cu sprijinul revistei Sunete și al Vinilarium (organizatorul unei serii naționale de acțiuni dedicate exclusiv muzicii pe disc de vinil), invită festivalierii și publicul larg la „Vinil Mania Sibiu 2019”, un eveniment dedicat pasionaților și colecționarilor de discuri de vinil. Târgul de discuri de vinil va avea loc vineri, 26 iulie și sâmbătă, 27 iulie (între orele 11:00 – 19:00) și propune vizitatorilor peste 800 de discuri de vinil din toate genurile - de la blues la punk, disco și pop și de la rock la jazz, soul și funk, hip-hop, rock psihedelic sau heavy metal. „Vinil Mania”, eveniment cu intrare liberă, va avea loc în spațiul Habitus din Sibiu (Piața Mică nr. 4). În cadrul acestuia, pasionații de muzică vor putea proba discurile de care sunt interesați, înainte de cumpărare, la unui pick-up conectat la o pereche de căști profesionale.

Abonamente pentru ediția 2019 a Festivalului ARTmania mai sunt disponibile în număr limitat pe www.artmaniafestival.ro la prețul de 360 de lei/ buc. Facebook Event ARTmania Festival 2019: http://bit.ly/OfficialFacebookEvent_ARTmaniaFestival2019, Facebook Page ARTmania Festival: https://www.facebook.com/ARTmania.Festival/

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră