Programul și reguli de acces la concertele Andre Rieu

09 Iun 2016 | scris de Alex Revenco
Programul și reguli de acces la concertele Andre Rieu

Sâmbătă și duminică (11 & 12 iunie 2016), în Piața Constituției din Capitală, vor avea loc concertele susținute de celebrul violonist André Rieu, în acompaniamentul Johann Strauss Orchestra. Biletele pentru concertul de sâmbătă este soldout, insa persoanele interesate isi mai pot procura bilete pentru reprezentația de duminica, 12 iunie, accesand www.eventim.ro.

Reguli de acces

În fiecare seară de concert, accesul publicului se va face începând cu ora 19:00, pe cele două intrări amenajate în Bulevardul Libertății: intrarea dinspre Parcul Izvor și cea dinspre Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Spectatorii vor fi ghidați de voluntari către zona și locurile specificate pe bilete. Organizatorii recomandă venirea cât mai devreme la eveniment, pentru a evita pe cât posibil aglomerația de la porțile de acces.

Copii până la 2 ani au acces gratuit

Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre, vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou. Accesul copiilor cu vârste de până la 2 ani este gratuit, iar cei care depășesc această vârstă (2 ani) vor plăti bilet de intrare. Ultimele bilete rămase disponibile, în special pentru concertul programat duminică, 12 iunie, vor putea fi achiziționate atât de la punctele de vânzare de bilete amplasate în dreptul celor două intrări principale cât și prin intermediul rețelei Eventim .

Cu ce nu e voie la concert

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere, etc.

Filtru de control corporal
Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârșitul concertului și de a șterge înregistrările video și/sau audio. Din motive de securitate, participanții vor trece printr-un filtru de control corporal sumar, iar orice obiect interzis descoperit în urma verificărilor va fi oprit și păstrat în garderoba amplasată în zona de acces.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră