Programul concertului Rock de dat cu capul

23 Ian 2019 | scris de Alex Revenco
Programul concertului Rock de dat cu capul Galerie foto (2)

Miercuri, 23 ianuarie, la H, are loc evenimentul Rock de Dat cu Capul #2, și la fel ca anul trecut, pe scenă urcă nume bune de renume: Kempes, Implant pentru Refuz (foto), Timpuri Noi, Salmastra și Ura De Dupa Usa. Iată programul (aprox.) pe ore: 20.00 – Salmastra, 20.45 - Ura de După Ușă, 21.40 - Timpuri Noi, 22.40 - Implant Pentru Refuz (foto), 23.50 – Kempes.

Pentru acest eveniment va exista o zonă fără mese în faţa scenei, aşadar poţi veni liniştit fără o rezervare făcută în prealabil, sigur găseşti unde să stai. Toata lumea are acces la aceasta zona, indiferent de categoria de bilet. În ziua evenimentului, biletele costă: 70 lei - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă (parter), 70 lei - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă (balcon), 45 lei Cat. A-  fără loc la masă (standing), 50 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă. 45 lei - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă.

Biletele se găsesc online la  yellowtickets.ro (https://yellowtickets.ro/rock-de-dat-cu-capul-2019), iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-rock-de-dat-cu-capul-2-kempes-ipr-timpuri-noi-more-38653/),  bilete.ro (https://www.bilete.ro/rock-de-dat-cu-capul/), fizic de la Berăria H,din magazinele Flanco, InMedio și Germanos. Important: Pentru acest eveniment, rezervările la categoriile cu loc la masă se preiau doar după achiziționarea biletelor. Pentru CAT. A STANDING (fără loc la masă) - nu este necesară o rezervare în prealabil! Copiii (indiferent de vârstă) plătesc bilet și au loc rezervat la masă

Alte stiri din Muzica

Ultima oră