Program și reguli de acces la concertul Metallica

13 Aug 2019 | scris de Alex Revenco
Program și reguli de acces la concertul Metallica

Mâine, 14 august, pe Arena Națională din Capitală are loc mult așteptatul concert al faimosului grup american Metallica.

Accesul se va face incepand cu ora 16:30 pentru posesorii tuturor categoriilor de bilete, prin cele trei intrari amenajate pe bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu si strada Pierre de Coubertin. Pentru a evita posibilele aglomerari, recomandarea organizatorilor este ca publicul sa tina cont de zona pentru care si-a achizitionat bilete. Va reamintim ca pe biletele aveti toate informatiile referitoare la cea mai facila modalitate de acces spre locurile achizitionate. Iar harta de acces este aici http://www.emagic.ro/wp-content/uploads/2019/07/Harta-de-acces-concert-Metallica.pdf

Accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul va trebui pastrat pe toata durata concertului, iar spectatorii trebuie sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Fara actul de identitate, accesul în spatiul de concert nu va fi permis. Biletul achizitionat pentru acest concert permite accesul o singura data in stadion, pana la finalul programului. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou.

Recomandarile organizatorului

Organizatorii le recomanda spectatorilor sa vina din timp la concert, insa nu inainte de ora deschiderii oficiale a portilor de acces, menrtionată mai sus. Astfel, se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de asteptare va fi unul redus.

Organizatorii recomanda utilizarea portilor de acces corespunzatoare zonelor in care sunt repartizate biletele achizitionate, portile fiind semnalizate in acest sens.

Organizatorii recomanda spectatorilor ca, odata intrati in spatiul de concert, sa localizeze cea mai apropiata iesire de urgenta de sectorul in care au alocate biletele. Odata iesiti din zona de concert, pentru a reveni în arenă, spectatorii vor avea nevoie de un alt bilet de acces. Acelasi lucru este valabil si pentru posesorii de bratari. Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Insa, daca alegi sa vii insotit de cei mici, o vei face pe propria raspundere, achizitionand bilete de acces si pentru acestia. Totodata, iti recomandam sa asiguri copiilor casti de protectie. Minorii trebuie sa fie insotiti de un adult.

Program:

Ghost si Bokasa vor concerta intre 17.45 si 19.45

Metallica va urca pe scenă în jurul orei 19.45

În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: bauturi si produse alimentare achizitionate din afara perimetrului locatiei; sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve; artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere; scaune; arme, obiecte contondente, lanturi; umbrele; animale de companie; rucsacuri, bagaje voluminoase mai mari decat o coala A4; casti de motociclist; selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

In zona de concert VA FI PERMIS accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar daca sunt insotite de reteta, scrisoare medicala sau orice alt document inlocuitor al acesteia, cu maxim o doza zilnica), insulina, spray inhalator pentru astm. Pentru siguranta publicului si buna desfasurare a evenimentului, participantii sunt rugati sa se supuna controlului corporal amanuntit la cererea agentilor de securitate.

Achizitionarea bauturilor si produselor alimentare-In incinta Arenei Nationale, veti avea la dispozitie bauturi racoritoare, apa, bere cu si fara alcool, cafea, inghetata si gustari. Toate bauturile vor fi servite numai la pahar. Toate produsele vor fi procurate cu cash sau card bancar.

Parcare-Ca urmare a numarului foarte mare de spectatori asteptati, pentru a ajunge la stadion organizatorii recomanda utilizarea mijloacelor de transport in comun. Persoanele care aleg sa vina cu masina proprie vor avea la dispozitie o parcare supraetajata, cu acces din Bd. Basarabia. Parcarea dispune de un numar limitat de locuri, aproximativ 1000, prin urmare este indicat ca cei interesati sa vina cat mai devreme daca doresc sa beneficieze de unul dintre aceste locuri. Tariful este de 50 Lei/ durata evenimentului/ masina. Dupa ce masina a fost parcata, nu se mai poate muta pe perioada evenimentului. De asemenea, accesul la masina pe perioada evenimentului va fi interzis.​

Alte informatii generale- Inregistrarea de orice fel a spectacolului este strict interzisa. Managementul artistului poate confisca orice aparat de inregistrare audio-video folosit astfel, detinut de participantii la eveniment. In timpul spectacolului este posibil sa se foloseasca lumini stroboscop care pot dauna persoanelor cu epilepsie fotosensibila.

In incinta Arenei Nationale, fumatul este strict interzis, mai putin in zonele special amenajate si marcate. Cei care nu vor respecta aceasta regula sunt pasibili de amenda.

Concertul este sold-out.

Biletul nu poate fi inlocuit daca este pierdut, furat sau distrus si este valabil pentru o singura intrare. Biletul nu poate fi transferat catre o alta persoana sau revandut. Reproducerea biletelor este ilegala.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi fotografii si inregistrari video cu participantii la eveniment in scop promotional. Prin participarea la eveniment, spectatorii isi cedeaza toate drepturile pentru fotografii si inregistrari realizate in timpul concertului.

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră