Postmodern Jukebox live la Sala Palatului !(video)

15 Mai 2018 | scris de Alex Revenco
Postmodern Jukebox live la Sala Palatului !(video)

Miercuri, 16 mai, Scott Bradlee` s Postmodern Jukebox prezintă un spectacol deosebit în Capitală.

“Cu un colectiv mondial de peste o sută de artiști și cu piese noi adăugate în fiecare săptămână, șansele ca, la concertul din 16 mai de la Sala Palatului, să răsune piese auzite deja sunt aproape nule”, anunță organizatorii concertului, Events (www.events.ro ).

Cum e un concert Postmodern Jukebox? “E ca o călătorie în timp în anii ’40, ca o petrecere de Anul Nou pe covorul roșu, cu ținute fermecătoare și multă energie. E o experiență de concert dinamică și interactivă, cu cântăreți, muzicieni și dansatori spectaculoși și originali, 100% live.

Scott Bradlee` s Postmodern Jukebox nu este o formaţie, este un concept muzical în sine. Crezul lor e că nici un spectacol nu seamănă cu celălalt. De fiecare datăfanii interacționează cu artiști noi, talente incredibile pe care poate nu le-au mai văzut până acum. Cu un catalog considerabil de cântece ce constituie patrimoniul acestui colectiv muzical incredibil, care se înnoiește de la an la an, pregătirea pentru concert se poate face pe site și pe Youtube, ascultând toate remake-urile vintage realizate de Postmodern Jukebox.

Și, pentru a intra desăvârșit în atmosfera glamour a acestui spectacol-experiment, ținuta elegantă nu este obligatorie, dar foarte recomandată, așa că o rochie vintage sau accesoriile cu dichis vor transporta spectatorii în mijlocul unei petreceri ca în Great Gatsby”.

pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Biletele disponibile sunt: Categoria II – 200 lei, Categoria III – 170 lei, Categoria IV – 140 lei, Categoria V – 120 lei şi pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro. Mai multe detalii despre Postmodern Jukebox sunt pe siteul oficial sau canalul de Youtube: http://postmodernjukebox.com/

Vezi mai jos o recentă secvenţă live cu Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox

https://www.youtube.com/watch?v=TJr-Nf4wlWY

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră