Pink Martini a relansat „Hey Eugene (Watch Your Back)”.Video

02 Iun 2015
Pink Martini a relansat „Hey Eugene (Watch Your Back)”.Video
O nouă versiune, mai lentă, obsedantă, a arhicunoscutei piese, adorată de majoritatea fanilor are de câteva zile un nou videoclip. În 2007, cei de la Pink Martini lansau albumul “Hey Eugene”. Single-ul cu acelasi titlu, o nestemată din galeria Pink Martini, era o baladă melancolică despre un dans trecător, un schimb de numere de telefon și despre telefonul care n-a sunat nicioadată... Iată că din sesiunile de studio originale, o versiune alternativă primește acum o nouă viață ca urmare a unei colaborări live mai vechi dintre Oregon Ballet Theatre și Pink Martini. A rezultat un videoclip elegant, de atmosferă, cu China Forbes la microfon și trei dintre soliștii companiei dansând pe coregrafia lui Nicolo Fonte.  

Când a fost întrebată cum a luat naștere acestă versiune stranie a piesei, China Forbes își amintește: <S-a întâmplat spontan, ca atât de multe alte lucruri în studio ... O bătaie de tobă care a venit lent și constant, și-am început să îngân "Hey Eugene" în același ritm melancolic și reflexiv. Următorul lucru pe care îl știu e că Thomas s-a alăturat la pian, iar apoi John a intrat pe bass în acel moment perfect când ceva este necesar să se întâmple. Toată lumea a ținut pur și simplu ritmul și astfel a apărut acest moment rar de frumusețe care a fost total diferit de felul în care cântăm, de obicei, această piesă. A fost magic”.

Orchestra Pink Martini revine la București pe 4 octombrie împreună cu solista China Forbes. Biletele sunt disponibile in rețeaua Eventim.



Alte stiri din Muzica

Ultima oră