Pe 28 ianuarie, trupa britanică Rixton cântă la Polivalentă

20 Ian 2016 | scris de Alex Revenco
Pe 28 ianuarie, trupa britanică Rixton cântă la Polivalentă

Trupa care a cucerit topurile internaționale cu hituri precum „Me and My Broken Heart” sau „Wait on Me”, vine pentru prima dată în România, pe 28 ianuarie, la Sala Polivalentă din București.

Cei patru britanici - Jake, Charley, Danny și Lewi – se mândresc cu experiența concertelor susținute în întreaga lume, după ce s-au alăturat artistei Ariana Grande în turneele sale din America de Nord și Europa, și au cântat în deschidere la Ed Sheeran, în turneul din America de Nord.

„Suntem onorați de invitația de a cânta în România, știm că este o țară frumoasă. Am tot urmărit pe conturile noastre de socializare mesajele de încurajare pe care le primim de aici și ne bucurăm că avem în sfârșit ocazia de a cânta pentru fanii noștri din România”– au spus, într-o declarație comună, cei patru Rixton.

Accesul se va face pe baza invitațiilor duble obținute prin intermediul platformei coke-stream.com, unde cei interesați de concert pot găsi mai multe informații. Concertul va începe la ora 19.00 iar accesul la eveniment se va face pe baza unui act de identitate, conform listelor aflate la intrare, începând cu ora 18:00.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră