Pe 21 noiembrie, Depeche Mode lansează în cinematografe un nou documentar

26 Sep 2019 | scris de Alex Revenco
Pe 21 noiembrie, Depeche Mode lansează în cinematografe un nou documentar

SPIRITS in the Forest este un mix intre povesti emotionante despre puterea universala a muzicii si momente de pe scena ale trupei din turneul record 2017/2018 GLOBAL SPIRIT. Filmul va fi lansat de TRAFALGAR RELEASING si SONY MUSIC ENTERTAINMENT ca o proiectie speciala de o noapte in teatrele din intreaga lume, pe 21 noiembrie 2019.  Vezi trailer https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=-ldu3SqE4II

SPIRITS in the Forest va fi difuzat in peste 2400 de cinematografe, din Adelaide pana in Zagreb, in peste 70 de țări, fiind prezent si in multiple cinematografe din Romania.

Depeche Mode: SPIRITS in the Forest este regizat de Anton Corbijn, un celebru fotograf, regizor video & filme muzicale,  care a mai colaborat cu Depeche Mode la "Enjoy the Silence" (1990). Pelicula urmareste evolutia Depeche Mode in turneul 2017/2018 Global Spirit Tour, cu care formatia a ajuns la nu mai puțin de 3 milioane de fani in 115 de concerte. Documentarul urmeaza povestile emotionante a 6 fani Depeche Mode si imbina momente din show-urile live ale trupei pe Waldbühne (“Forest Stage”) din Berlin, cu imagini intime filmate in orasele natale ale fanilor. Filmul arata cum si de ce popularitatea si relevanta trupei a continuat sa creasca de-a lungul carierei lor, si surprinde incredibila putere a muzicii lor de a crea comunitati, de a ajuta oamenii sa-si depaseasca momente dificile si sa fie conectati indiferent de barierele de limba, tara, gen, varsta sau context.

"Sunt foarte mandru sa prezentam acest film si povestea puternica din spatele lui”, declara Dave Gahan, solistul Depeche Mode. "Este minunat să vezi cât de mult muzica noastra a impactat vietile fanilor nostri." Adauga Martin Gore, "In lumea agitata si divizata de astazi, muzica poate fi o forta a binelui, capabila sa ne uneasca."

Marc Allenby, CEO Trafalgar Releasing declara: “Compania Trafalgar Releasing este entuziasmata sa colaboreze cu Sony Music si echipa Depeche Mode pentru noua lansare SPIRITS in the Forest. Cu sunetul lor distinct, Depeche Mode este o trupa care a inovat in permanenta in muzica, iar noi ne dorim sa unim fanii lor din întreaga lume si să celebram unul din cele mai bune si influente nume in muzica secolului nostru.”

Emagic a organizat cele trei concerte pe stadion ale trupei Depeche Mode in Romania: 2006 – Stadionul Lia Manoliu, 2013 – Arena Nationala si 2017 – Cluj Arena, ca parte a turneului Global Spirit.

Bilete aici

https://www.spiritsintheforest.com/?utm_source=emagic_romania&utm_medium=newsletter&utm_campaign=Spiritintheforest

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră