Pe 2 iunie, în Quantic, concert aniversar al grupului punk Scandal (video)

18 Mar 2018 | scris de Alex Revenco
Pe 2 iunie, în Quantic, concert aniversar al grupului punk Scandal (video) Galerie foto (2)

Alături de Z.O.B., Scandal este, probabil, cel mai reprezentativ grup punk rock românesc aflat în activitate.

Dupa ce trupa s-a relocat la Londra, unde a lansat un album excelent, extrem de bine primit de media si de public, a venit vremea sa se intoarca acasa si sa aniverseze alaturi de prieteni cei douazeci de ani petrecuti in slujba muzicii de protest.

Nemuritorul imn punk anti-miliţie "Patrula" se va auzi din nou la Bucuresti, alaturi de piesele de pe noul album "On a Roll". Mai aproape de punk-ul californian, ca formă, de la Pennywise și NOFX până la Bad Religion și Social Distortion, albumul se ascultă dintr-o suflare iar antrenul omniprezent maschează de multe ori o realitate amară văzută prin prisma unei energii mereu pozitive. Realizat de labelul german Spirit Of The Streets Records, “On A Roll” a fost realizat in varianta 12" LP, dar este disponibil si in forma de digipack CD, lansat independent direct de trupa. Discul, din care s-au vandut deja peste 100 de exemplare, este distribuit în România prin intermediul Axa Valahă Productions, axa666@yahoo.com

Concertul din Quantic va fi o adunare intre si pentru prieteni vechi si noi, pentru ca toata lumea e binevenita, oameni care ii cunosc pe 'scandalagii' sau vor sa ii cunoasca acum. O aniversare de 20 de ani e ca o viata de om, cu bune si cu rele, si ne dorim sa ne aducem aminte despre cum era, cum e si cum va fi impreuna! Pe 2 iunie, adunarea se da la Quantic pentru ca "E vreme, vreme de Scandal"

Evenimentul este un concert exclusiv, cei patru 'scandalagii' vor veni direct de la Londra pentru aniversare. Alaturi de ei vor evolua alte doua trupe ce vor fi anuntate in curând. „Ne dorim ca evenimentul sa continue pana dimineata cu spriţ, bere si voie buna pe ritmuri nebune de punk rock, oi! si ska”, spun organizatorii. .

Biletele sunt disponibile in exclusivitate pe iabilet.ro - primele 50, cu pretul special de 30 de lei sunt epuizate- ulterior pretul biletelor va fi de 40 de lei pana pe 31 mai, urmand ca la intrare, in ziua concertului, sa coste 50 de lei.

Vezi mai jos două recente clipuri Scandal

https://www.youtube.com/watch?v=Cp5BVqPND0I

https://www.youtube.com/watch?v=0e_C2SoKA4E

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră